På farta

I dag har vært en innholdsrik dag. I alle fall for to (les: meg og Kaia) som er ganske flinke til å bare sløve på sofaen mesteparten av de fleste dager ;-)

Dagen startet i 9-draget (har jeg nevnt at jeg elsker den ungen?!), og derfra har det egentlig gått i ett. Det ble en spontan trilletur med min venninne Ida på formiddagen, og la det bare være sagt, vi snakker powerwalk med stor P når Ida er med! Lenge anså jeg jo ikke gåturer som trening egentlig, kanskje mest for at jeg aldri tok meg tid til å gå tur, da kunne jeg like gjerne jogge liksom. Men som dere kanskje har sett har jeg under graviditeten og i ettertid altså logget gåturer i treningsdagboken på lik linje med knebøy og utfall. Og turen i dag med Ida, den hører i alle fall til i treningsdagboken!

Én time senere hadde jeg derfor virkelig fortjent en god kaffe og en halv sjokoladeplate, og det ble litt sofatid på meg og den lille elsken min. På ettermiddagen hadde jeg planer om å treffe Margrethe og søsteren hennes Solveig som er på besøk i Dubai, og fant plutselig ut at jeg egentlig hadde tid til en treningsøkt. Kaia sov og gymmet var ledig, så jeg stakk over til jobb. Jeg har jo egentlig alltid likt å ha lang tid i gymmet, og bruker som dere vet både tid på Instagram og Snapchat mellom sett, men slik luksus har man ikke alltid når det ligger en liten sjef i vogna. Til gjengjeld får jeg jo enda mer effektive økter da, så jeg klager egentlig ikke.

I dag ble det en kjapp og god økt på bakside lår og rumpe:

3 x 15 RDL @ 70kg
3 x 10 back extentions med hold i GHDen
3 x 15 (+ 10 halve) hofteløft @ 60kg
3 x 10 nordic hamstring i GHDen

    
   
  Treningsverk i morgen mottas med takk :-D

  Jeg fikk tid til en rask lunch før det bar over til parken for å treffe Solveig og Margrethe og sjarmørene Matteo og Jonas. Vi kjøpte hver vår kaffe og gleden var stor da Solveig i tillegg dro frem en smil fra veska. Jeg klaget ikke på mye da for å si det sånn ;-)

  Nå har både den store og den lille elsken min sovnet, så jeg får visst joine dem! Håper dere også har hatt en bra start på uka!

  Snaiks :-)

  4 kommentarer om “På farta

  1. Det va såå kjekt å treffe på deg å Kaia heile to ganger på den lille ugå me va her <3 Matteo va happy i sandkassen å morå va gla for kaffi, sjokolade å veldig godt selskab og samtaler :-) Vel hjemma i norge savne eg lillesøs allerede og ikkje minst varmen, fytti så digg det e i Dubai :-D Heldige dokke! Ses om ikkje så alt for lenge håpe eg, Kaia vokse jo så foort! Kos fra Matteo <3

  Legg igjen en kommentar

  Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

  WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

  Twitter-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

  Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

  Kobler til %s