Min første morsdag

Åh, fine dagen! Ikke nok med at jeg fikk oppleve min aller første morsdag, men mamma er jo her, så jeg fikk gitt henne en klem sånn helt på skikkelig for en gangs skyld! På morsdagen altså- klemmer får hun jo hver dag ellers når de er her selvsagt ;-)

Jeg og pappa trente i morges, og så dro vi jammen på stranden igjen gitt! I går var nemlig første gangen vi tok Kaia med, og det gikk jo kjempebra, så det gjelder å nyte det før det blir for varmt. Hu mor syntes i alle fall det var helt magisk å sitte i strandstolen igjen, og ser stort fram i mot neste tilfelle.

 
Håper dere har hatt en fin søndag, enten med valentines-feiring, morsdag, eller bare sløving i sofaen med sjokolade. Sistnevnte har jeg svært mye erfaring med, og det anbefales på det sterkeste ;-)

Snaiks!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s