#babybumpbodypump ..minus the bump

Jeg trengte en kjapp løsning i gymmet i dag, og hadde ikke ork til å tenke ut noe spennende. Så nesten som på autopilot satte jeg i gang med det som var standardøkten med stor S da jeg var gravid: 10 sett med knebøy og chins.
Chinsene var jo lettere, men knebøyen. Huff. Jeg hadde 10 kilo lavere belastning enn hva jeg pleide før Kaia kom, og likevel sleit jeg så med de første settene at jeg hadde litt lyst til å gi opp. Heldigvia føltes det litt bedre etter ett par sett, men likevel. Rare greier det der ass.

Anyways, det ble 10 sett med 10 knebøy på 60kg og 6 chins. Mer enn nok til å få opp apetitten til ett besøk på Cheesecake Factory ;-)

Og ja, Cheesecake var like digg som vanlig :-D

Snaiks!

4 kommentarer om “#babybumpbodypump ..minus the bump

 1. Inger !!!
  Eg veit du ikkje er ein matblogger, men altså… No har eg gått sidan torsdag og tenkt på dei horna som du har posta på snap! Dei såg så sjukt digg ut. Kan eg få oppskift ???????
  Hilsen ho som får vatn i munnen kvar gang ho tenker på det!! 😘

  1. Hahahaha, vi snakker smør, sukker og hvetemel, så det er alt annet enn sunne greier, men fy faaaaaaan så gode de er :-D totally worth it!!

   Skal få oppskriften fra mamma and let u know ;-)

 2. Perfekt timing på dette innlegget! Har nemlig tenkt på å spørre deg om du kan nevne noen fordeler ved å kjøre 10×10 knebøy av og til? Har sjukt lyst til å utfordre meg selv med det, men trenger litt ekstra «push» i form av noen fordeler, hehe.

  1. Haha, timingen på svaret mitt var kanskje ikke like bra da! Sorry at jeg er så treig!

   Jeg gjør 10×10 fordi jeg slipper å tenke, man bare gjør en ting liksom. Og så vet jeg at jeg likevel får en bra økt. Ellers er det tidssparende, og bra for både muskelvekst og forbrenning.

   Her er push: JUST DO IT GODAMMIT!!! :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s