Oldie, but goldie

I dag gjorde jeg en fullkroppssirkel jeg har gjort så mange ganger at jeg har mistet tellingen for lenge siden. Men nå var det faktisk en stund siden sist, og i mangel på noe bedre å finne på gjorde jeg altså 4 runder av:

10 trapbar deadlift @ 90kg
10 skulderpress @ 30kg
10 knebøy @ 60kg
10 kipping pullups
10 GHD back extensions m/hold
10 pushups

Ellers har jeg hatt hele to (!!!) PT-timer i dag! Nesten som i gamledager jo ;-)

Snaiks!

4 kommentarer om “Oldie, but goldie

  1. Hei Inger! Morsomt å følge bloggen din da jeg selv skal ha en liten gutt om noen uker! Og du har vært en stor inspirasjon til å holde formen! Her har det gått i ski og styrketrening. Men si meg, bruker du ikke knebøyrack du?? 😀

  2. Åh! Sånne økter gir så godfølelse.
    Trener du bare etter lyst, eller kjører du faste dager / program?
    Jeg vingler mellom begge. Prøver å strukturere, men blir lei av at alt skal være så planlagt hele tiden, og det er deilig at treningen heller er gøy der og da og et pust i bakken.

    1. Hei! Jeg kjører absolutt etter lyst! Tror omtrent aldri jeg har følgt en fast plan eller program, men det har funket ok så langt. Er som deg jeg, jeg vil at treningen skal være gøy, og for meg er det å kunne gjøre som jeg vil ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s