Prinsessebursdag

Sitter i skrivende stund i bilen på vei hjem fra Abu Dhabi, så full av inntrykk at jeg nesten føler meg litt beruset. Jeg, mamma og Kaia har vært i prinsessebursdag hos to små jenter som er prinsesser sånn helt på skikkelig, og vi kan trygt si det har vært en ettermiddag som vi kommer til å huske lenge. Til og med Kaia var jo så opptatt av alt som skjedde rundt henne at hun så vidt hadde tid til å sove!

Temaet for festen var Frozen, og vi snakker snømaskin, Olaf-cupcakes og ispopcorn! Også spradet selvsagt både Elsa og Anna rundt i levende live :-)

Det som for meg nesten var like gøy som selve selskapet var å få treffe moren og søstrene til venninnen min, og da vi skulle gå forstod jeg i alle fall hvor hun har gavmildheten sin fra! Moren nærmest øste kaker og party-favors oppi vognen til Kaia, så da ble det kaker til pappa og Ian også gitt ;-)

img_9027

img_9032

img_9078

img_9082-1

img_9143

Nå har vi kommet hjem, og jeg har trykt i trynet en sånn ca 200 gram firkløver- som om jeg ikke hadde spist nok sukker allerede liksom :-D

God helg, og god natt!

5 kommentarer om “Prinsessebursdag

 1. Hei!
  Jeg er så glad jeg fant ut om din blogg fra boken styrketrening for jenter. Du er virkelig blitt en fantastisk inspirasjonskilde for meg, og setter stor pris på din raushet med å dele dine erfaringer og tanker. Tusen takk for din ærlighet om det meste.
  Jeg lurer i den anledning på hvordan du lager avokadomosen som jeg ser du bruker mye av……., og hva du evt. bruker av kosttilskudd? Ønsker tips fra deg her når man trener hovedsaklig styrke, men også litt løping.

  Mvh
  May-Britt

  1. Hei! Så hyggelig å høre!! Takk selv :-)

   Avocadomosen er helt enkelt bare most avocado, med salt, pepper og litt hvitløkspulver. Har faktisk filmet det jeg:
   https://ingerindubai.com/2014/05/06/tv-kjokken/

   Tar omega-3, og that’s about it! Lager av og til smoothie og da bruker jeg proteinpulver og noe som heter Athletic Greens.

   Når det gjelder treningstips hjelper jeg deg gjerne med oppsett av program! Send en mail på inger@shpdubai.com om det skulle være av interesse :-)

 2. Hei Inger:) en stor motivasjon på treningsfronten. Lurer bare på hvor ofte du valser håret ditt? Jeg løper og trener styrke så og si hverdag, og svetter fort og mye. Føler jeg må dusje håret hverdag. Har du noe tips ? :)

  1. Oh, ja det der er en evig kamp ass! Jeg vasker det annenhver dag, og noen ganger hver tredje. Men føler meg jo ikke så fresh når det ikke er nyvasket! Likevel må jeg jo «holde ut», for er det ikke sånn at det ikke er sunt å vaske håret så ofte?

   Bruker tørrshampo da, og det hjelper!

   ..men vet ikke om det er sunt for håret heller forsåvidt..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s