Prehab trening i Dubai

I natt ankom gjengen fra Prehab Trening Dubai, og jeg fikk æren av å holde første foredrag. Jeg vet ikke om Tommy (som arrangerer turen) var helt klar over hva han faktisk gjorde da han spurte meg om å være med, for det der med ammetåka er jo definitivt ett faktum. Jeg føler meg ikke særlig smart for tiden for å si det sånn! Men jeg tror det gikk ok altså. Det sa i alle fall Ian ;-)

Etterpå skulle gruppa gjennom en time crossfit, og Pia, aka PT-Pia, gav dem virkelig en økt som fikk jetlaggen til å forsvinne! For en gjeng!

 

Nå må hu mor sove- jeg er helt slått ut jeg :-D

Og forresten, tusen hjertelig takk for fine og støttende ord på forrige innlegg. U da best!!!

God natt :-)

4 kommentarer om “Prehab trening i Dubai

  1. Hei Inger! Kunne du ha lagt ut foredraget eller laget et sammendrag av det? Det hadde vært veldig interessant å lese! :D

    1. Oh, det er ikke så mye tekst på slidesene mine til at det er noe poeng i å dele presentasjonen, og for å være helt ærlig tror jeg ikke jeg kommer til å gidde å bruke tid på å skrive noe sammendrag. I alle fall ikke ennå. Sorry!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s