En til fra dagen før

Jeg henger visst litt etter med videobloggingen gitt. Dette var altså fra i går.

 

I dag ble det intervaller, og fy søren så bra det gikk! Jeg begynte seriøst å tvile på om det var noe galt med tredemøllen fordi det kjentes så mye lettere enn vanlig! Ikke vet jeg, men det var i alle fall en god følelse :-) Du kan se litt fra min runners high på Snapchat (@ingerindubai) om du har lyst, her er det leggetid nå.

Snaiks!

2 kommentarer om “En til fra dagen før

  1. Jeg skal løpe 60/60 intervaller bare på grunn av dine snaps idag !
    Tusen takk for all inspo 🙏🏼👌🏽

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s