5 kommentarer om “Gårdagens på video

 1. Hei Inger! Begynte å lese bloggen din rundt juletider og koser meg skikkelig med å bakover å se videoer og lese alle innleggene! Superbra motivasjon! :) Jeg lurer på en ting ang bulgarske splitt, jeg er vant til å gjøre dem med foten bakpå en benk som er betydelig høyere enn en step/annet utstyr jeg ser du har brukt i tidligere videoer. Har det noen hensikt å få bakfoten høyere opp for effekten av bulgarske?
  Klem

  1. Jeg gjør det på denne måten fordi jeg følte jeg la så mye vekt på den bakre foten når jeg brukte benk, og så er det mye lettere å få til, sånn balansemessig ;-)

 2. Så kjekt med video 😊😊 lurer på om du har tips til hvordan en kan klare armhevinger? Klarer ingen, og trener armhevinger til 3-4 ståplasser men får liten framgang 🙈

 3. Heisann Inger!
  Setter stor pris på bloggingen (og mystoryene !!) dine! Kjempemotiverende og inspirerende.
  Lurte på om du har noen tips for å trene spenst?
  Trener allerede typ knebøy (akkurat persa 60 kg woho!) og utfall, samt hopp i trapp/oppoverbakke, men føler jeg stagnerer litt. Har også prøvd knebøy med hopp med lettere vekter, men grunnet dårlige leddbånd i ankler holder jeg meg til eksplosive knebøy.
  Håper du har noen tips! :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s