Min fredag i bilder

I går var en veldig fin dag, og i skrivende stund har jeg Ian ved siden av meg og en sovende Kaia på brystet, så i dag ser ikke ut til å bli værre den heller forsåvidt.

Jeg hadde jo tenkt å blogge om fredagen min i går, men var aldeles for trøtt da vi kom hjem fra middag. Dessuten hadde jeg ikke så mye å skrive egentlig, ville bare vise hvor fint vi hadde det med parkliv, trening, lunch og middag. Så, here we go, litt forsinka but what to do ;-)

  
    
    
    
   

Håper lørdagen deres blir bra!

Snaiks :-) 

15 kommentarer om “Min fredag i bilder

  1. Det e så koselig med alle de fine familiebildene <3 Dere er så skjønne sammen alle tre, og hun er helt nydelig :)

  2. Hei💖 veldig fin familie du har. Lurte på om en ting? Jeg har 3 barn 2 jenter og 1 gutt på 1 år.
    Veier 65 kg og er 161 cm høy, har veldig mye mage som jeg vil trene, så det jeg lurer på om du har noe tips til meg hvordan jeg kan trene!!!hjemme 😕😊

  3. Kjære Inger. Jeg vil virkelig anbefale dere som er opptatt av trening og sikkert ergonomi og lese litt mer om den bæreselen dere bruker. Å bære et så lite barn utovervendt er absolutt ikke bra for hverken hofter eller rygg. Selen skal også gi barnet en mye bredere benstilling for at det skal være ideelt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s