Lulu Lemon

Jeg og Ian har som nevnt blitt ambassadører for Lulu Lemon, og jeg har forsatt ikke fått med meg helt hva det innebærer. Alt jeg vet er at jeg får lov til å gå med akkurat de treningsklærne jeg ønsker, og sånne ambassadøravtaler kan jeg virkelig like! Det finnes jo så mange kule treningsklær på markedet for tiden at det hadde vært vanskelig å holde seg til kun ett merke. Men jeg har jo vært fan av Lulu Lemon helt siden Ian kjøpte den første tightsen og t-skjorten til meg i 2012, så jeg hadde jo løyet om jeg sa dette ikke var stas.

Lulu Lemon åpner ny butikk på Dubai Marina neste uke, og inni den butikken skal det henge bilder av alle ambassadørene. Så i hele 4 timer har jeg og Ian prøvd å sett bra ut på kamera i dag, og jeg håper virkelig resultatet ble bra. Bildet skal jo tross alt henge på veggen i to år liksom..!

  
   
Ellers kan jeg melde om UTROLIG dårlig vær i Dubai i dag! Kaia fikk se regn for første gang, og jeg sto og klødde meg i hodet for hvordan jeg skulle komme meg til jobb uten at vi og vognen ble gjennomvåte. Jobben er jo i bygningen rett ved siden av oss, så det var jo absolutt ingen krise, men det regnet skikkelig altså! Mange veier ble totalt oversvømte, og det var kaos i trafikken. Fotografens barn hadde blitt sendt hjem fra skolen i dag pga regnet liksom. Hashtag onlyindubai.

Nå skal denne wannabe- modellen sove :-)
Gudd nait!

2 kommentarer om “Lulu Lemon

 1. Gratulerer :-) Jeg kan ikke tenke meg en bedre ambassadør. Du er så inspirerende Inger og et godt forbilde. Jeg har sittet å bladd litt i arkivet ditt på morgenkvisten, hva gjør man når man våkner 06 på en fridag liksom…? Akkompagnert av noen kopper Nespresso og plutselig gjorde det ikke noe å våkne tidlig.
  I går prøvde jeg meg på en økt du har gjort mange ganger med utfall, pushpress, knebøy og pullups og fy søren så tung den var. Jeg måtte gå ned litt (les 20 kg:-/) på vektene og hadde mest lyst til å gi meg etter en runde. Kjenner ikke tegn til treningsverk i dag så planlegger å prøve den på nytt i morgen. Men da skal jeg bare ta av 10kg. Takk for at du deler treningsøkter, bloggen din er min favoritt :-)
  Ha en strålende helg alle tre.
  Anki

  1. Takk!!

   Og takk for tips om den gamle standardøkten min, den hadde jeg jo glemt av litt! Gjorde den gamle slageren her om dagen etter at jeg hadde lest kommentaren din. Og om det er noen trøst måtte jeg også redusere belastningen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s