The best company

Det blir ikke alltid de mest tidseffektive øktene i gymmet når Kaia er våken, men åh så mye koseligere det blir å trene! I dag syntes jeg jo liksom det var kos med bulgarske splitbøy fordi hun lå å smilte opp til meg. Altså jeg har jo alltid elsket bulgarske splitt, men koselig var jo definitivt en ny måte å beskrive de på ;-)

Jeg trener sjeldent etter spesifikke mål egentlig, men det blir litt fokus på rumpe og hamstrings for tiden kjenner jeg. Litt fordi rumpa ble litt for flat rett etter fødselen (les: den forsvant helt for pokker!), men mest fordi det er øvelser jeg savnet å gjøre mens jeg var gravid. Som hofteløft for eksempel. De svir som bare det i rumpestumpen, men det eeeer så digg øvelse! 

Dagens korte, men likevel lange, baksidetrening var altså: 

A1) 3 x 15 RDL @ 70kg
B1) 3 x 10 + 10 eleverte bulg. splitt @ 2 x 20kg
C1) 3 x 20 hofteløft @ 70kg
   

XOXO,
ei som ønsker seg gangsperr i rumpa i morgen! 

2 kommentarer om “The best company

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s