To økter i går

..en halv i dag. Men sånn er livet, og alt det der ;-)

Til tross for at jeg og Kaia har hengt på jobb/SHP hele dagen, fikk jeg altså ikke tid til å trene meg ferdig. Det var jo mest fordi Kaia våknet og var klar for å dra hjem at jeg ikke fikk trent som planlagt, men så mør jeg er i overkroppen allerede av det lille jeg gjorde, så er det kanskje bare bra at jeg ikke fikk gjort alt jeg hadde tenkt å gjøre.

Det ble altså 4 sett med max pullups, og fire sett med max, hold dere fast: dips! Dips har jeg faktisk ikke gjort siden før jeg var gravid, så det kan bli en interessant dag i morgen for å si det sånn!

Her har klokken så vidt passert halv 10, og vi er klare for sengen. Men jeg har vært trøtt siden klokken var 7 jeg da, så jeg synes faktisk jeg var flink som klarte holde meg våken så lenge ;-)

Gudd nait! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s