Dobbel

Okei. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg trente to ganger på en dag (mye mulig det har skjedd altså, #ammetåke), men i dag ble det plutselig to treningsøkter på denne frua. Ingen av øktene var særlig lange, og i gamledager ville jeg nok heller sagt at jeg gjorde to halve, men nå for tiden ligger ikke lista like høyt. Jeg har derfor gikk meg selv en god klapp på skulderen (les: mengder av sjokolade), og er mer enn fornøyd med dagens innsats.

Første økt ble gjort på SHP etter at Ian hadde forelest for Solborg-elevene:

A1) 4 x 10 sumo markløft @ 90kg
A2) 4 x 10 skulderpress @ 30kg
B1) 3 x 20 gående utfall @ 2 x 20kg
B2) 3 x 20 armhevinger

Deretter ble det brunch på en av restaurantene i samme bygg, etterfølgt av sjokolade og is hjemme. Det var jeg som spiste det. Ian hadde ett eple han :-O 

Etter litt avslappings stakk Ian ut for å spille golf, og siden jeg ikke hadde dusjet, og likevel skulle ut for å handle mat, bestemte jeg meg like gjerne for å ta en joggetur. Jeg løp hverken langt eller fort, men fy søren så digg det er å løpe uten å ha vondt noen steder! Og så er jo temperaturen intet annet enn perfekt i Dubai for tiden! Fy søren for en luksus!

  

I morgen er det min tur til å forelese for og trene gjengen fra Solborg, og jeg er litt nervøs. Ikke for forelesningen, men for å være to timer uten Kaia ;-) #hønemor

Håper dere har en fin lørdagskveld partypeople!
Snaiks :-)

4 kommentarer om “Dobbel

  1. Altså. Bare sånn fordi jeg er hudterapeut, så tillater jeg meg å skyte inn en liten ting ang. Dagens snapper. Du har en ekstremt pen hudstruktur, absolutt ikke uren. Den ser veldig ren og spenstig ut, slik vi vil ha det. Syns du kler litt pigmentflekker, men husk alltid faktor 50 i ansiktet. ☺️

  2. Jeg skriver så og si aldri kommentarer på blogger, men nå klarer jeg ikke dy meg lenger! Du er et utrolig flott forbilde :D Jeg har fulgt deg en god stund på instagram, snap og her. Du kommer frem som en helt fantastisk sprudlende og herlig person! Også er det så utrolig godt å se at det ikke er bare jeg som klarer å kaste i meg en hel plate med sjokolade uten å tenke seg om :P Etter to sykdomsperioder på kort tid, med en usunn vektnedgang, så er det tuungt å bygge opp muskler igjen, men du inspirer veldig meg til å komme meg opp av sofaen og det liker vi :D Tusen takk for at du er du og at vi får lov til å få et innblikk i livet ditt, med den utrolig fantastisk søte jenta deres :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s