Tabata-intervaller og ca 25 dadler

I dag har vært en innholdsrik og bra dag! Etter frokost (ost med knekkebrød, ref. Snapchat) stakk jeg bort i parken hvor Ian holdt den ukentlige gratis treningen. En del av crewet til Lulu Lemon deltok i dag, og da timen var ferdig spurte de like gjerne om jeg og Ian ville være ambassadører for dem! What?! Men mer om det senere- akkurat nå vet jeg knapt selv hva det innebærer.

Deretter bar det over til SHP hvor vi hadde besøk fra 17 elever fra Solborg folkehøyskole. De skal være i Dubai i uken som kommer, og jeg og Ian skal underholde dem med trening og forelesninger. I går hadde jeg utendørs sirkeltrening med dem, og i dag foreleste Ian om styrketrening. Etterpå fikk elevene fikk prøvd seg på markløft, knebøy og bulgarske splitt. Det er en sprek gjeng, og hvis det er lov å si tror jeg jammen jentene er sprekere enn guttene gitt! I alle fall når det kom til bulgarske splitt- I like it!

Da gruppa dro var det min tur til å trene. Jeg gjorde først en tyngre versjon av standardoppvarmingen min, etterfulgt av frivendinger og støt, og så en genial utfallssekvens som Ian gjorde for tre dager siden. Han har forsatt treningsverk i rumpa, og jeg håper de har samme effekt på meg :-D

Av en eller annen grunn fikk jeg for meg å gjøre tabata-intervaller på tredemølla som finisher. Med en søt liten vri i form av avslådd tredemølle. Dvs at jeg måtte drive den selv, såkalt treadmill push. 20 sekunder jobb, 10 sekunder hvile. 8 runder. Og la det være sagt: jeg angret etter 2 runder!

 
I kveld har vi spist biff stroganoff med ris, gulrøtter og brokkoli, og sett The Martian. Og så har jeg spist sånn ca 25 dadler. True story. 

Det kan bli en interessant natt. Stakkars Ian og Kaia :-|

Gudd nait!

6 kommentarer om “Tabata-intervaller og ca 25 dadler

  1. Hei :)
    Lurer på et par ting som jeg håper du kan svare på! Vi vurderer å reise til Dubai i juli, men leser på nettet at det er uutholdelig varmt på det tidspunktet. Har du noen synspunkter til det? Er det mulig å overleve det? Hehe
    Og har du noen anelse om hvordan det er å være vegetarianer på ferie i Dubai, når man i tillegg reiser med kjøttetere? :)

    1. Hei! Ja i juli er det hett i Dubai, men det går jo an. Det er bare langt fra så behagelig som f.eks nå. Det positive er derimot at prisene ofte er lavere på sommeren da.

      Tror du kommer til å klare deg fint med tanke på maten. De aller fleste restauranter har vegetar-alternativ :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s