3 måneder

Tenk at jenta vår allerede er 3 måneder! Alle sier det jo, så jeg så den jo egentlig komme, men herreguuuuuud som tiden flyr! Altså, tiden har aldri gått sakte i Dubai, men etter at Kaia kom er det faktisk helt latterlig hvordan dagene bare raser av gårde. Men det er jo som de sier, at tiden flyr i godt selskap. Og selskapet mitt har vært ganske ok de 3 siste månedene ;-) 

Jeg gleder meg til hver ny dag med Kaia. Jeg gleder meg til å våkne, når det første som møter meg er ett smil fra en liten engel i sengen min. Jeg gleder meg til en kopp kaffe og kokte egg mens den beste jenta jeg vet om tar seg en hvil ved siden av meg. Og så gleder jeg meg til kvelden når vi spiser middag og ser film, eller har en serie på storskjermen, og Kaia sovner oppå brystet mitt. Heck, jeg ser jo til og med frem til natten, for da er det liksom bare meg og henne.

Så ja, når man har så mye å se frem i mot, hver eneste dag, så er det jo ikke rart at tiden flyr. 

 
Did I mention I love that kid?! ;-)

Snaiks partypeople,
I’m out

6 kommentarer om “3 måneder

 1. Hej Inger

  Jag hoppas du kan hjälpa mig, jag själv fick barn för 1 år sedan och sen dess så vill bara inte kroppen bli av med många gravid kilon kvar:(
  jag kommer flytta tillbaka till Dubai igen och undrar vart kan jag vända mig för att få bästa hjälp! kan man komma till er ? är det PT som gäller? vilket gym m,m
  vet inte vad som finns för utbud i dubai med träning osv har du tips

  Tack snällaaaaa fina inger
  Kram Mona

 2. Happy 3 months! Åh allerede <3 nydelige lille Kaia Isabella <3 De neste 3 månedene blir nok like bra – barn er fantastiske sånn; det er kjekt i alle aldre! xxx klem og kos fra Solveig og Matteo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s