Første dag i Okka By

..og den har flydd forbi! Vi fikk en koselig morgen med mormor, morfar og onkel Ole, før det bar til prestekontoret for å snakke om dåpen til Kaia på søndag. Etterpå ble det en liten (kald) tur i byen, og Kaia fikk klippe fire hårstrå hos frisøren ;-)

Trening har vi også rukket, med beste Mie som barnevakt, og besøk av både tante, søskenbarn og venninne. I skrivende stund sitter vi stappmette alle sammen hos tanten min etter servering av beste slag. Ja, it’s good to be home :-D

   
    
    
   
God helg partypeople :-D

4 kommentarer om “Første dag i Okka By

  1. Støtter deg fullt ut mtp random snaps! Håpløst å måtte se fyllesnaps og mye tull??!! Noen burde skamme seg… Og meg også litt egentlig som har sendt( noe ufrivillig) snaps til deg uten mening.. Med hjelp fra min telefonelskende 1-åring🙈Beklager det!

    Stå på! Å følge deg på snap er en sann glede!!!

    Og kos deg på norgesferien:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s