Kaia sin aller første flytur

Jeg er i skrivende stund dødstrøtt, men må bare fortelle om den fine flyturen vi hadde fra Dubai. At jeg var litt nervøs i forkant har jeg ikke vanskelig for å innrømme, men det skulle vise seg å være helt uten grunn. Turen gikk jo så bra!
Vi flydde (eller heter det fløy?) via Kjøpenhavn med Emirates, og deretter til Stavanger med Sas. På flyet til Køben hadde vi hadde kjempegod plass og pluss minus 7 timer gikk som en lek. Vi var seriøst nesten helt alene i en del av det to-etasjers flyet, og crewet skjemmet oss helt ut! De var supersnille med oss og skrev til og med brev til Kaia med gode ønsker for fremtiden liksom! Fy søren så kult! Og så fikk vi jo super velkomst på Sola fra pappa og Ole- det krevde nemlig to biler for å få hjem all baggasjen ;-)
   
    
   
   
    
    
   
Det er jo ikke garantert at det går like bra på vei hjem, men jeg er i alle fall ikke nervøs for turen tilbake til ørkenen!

I morgen er det barnedåp (!!!) så jeg må komme meg i seng! 

God natt :-*

6 kommentarer om “Kaia sin aller første flytur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s