Vel overstått barnedåp

I går hadde vi altså barnedåp for Kaia og det var så koselig! Hun sov seg gjennom hele greia i kirken, og resten av dagen gikk like bra for hovedpersonen. 

Etter kirken dro vi til Byrkjedal for å spise. Det var jo der vi giftet oss, så det var ekstra koselig å komme tilbake. Jeg hadde verken laget cakepops eller annen fancy matchende pynt, men jeg tror vi hadde det ganske bra likevel ;-) På menyen stod koldtbord (jeg elsker koldtbord!!), og jeg spiste så mye at jeg ikke klarte ett eneste kakestykke da det var klart for kaffe. Jeg begynte jo nesten å grine da vi fikk vite at restene gikk i søpla! Hadde jeg visst det skulle jeg jammen spurt om å få med restene hjem jo! Jaja, ellers var alt helt topp, og Kaia er kjempeheldig som har så fin og snill familie og gode faddere :-)  

  
    
    
    
    
    
    
    
     
    
   

Dåpskjolen Kaia hadde på ble laget av pappa sin tante i 1967 da daddaen min ble døpt i den. Deretter har de fleste i familien fått brukt den, inkludert storebror og meg selv. Det var jo litt (veldig) stas! Og mens vi inne på klær må jeg jo legge til at bunaden var hakket mer behagelig i går enn sist jeg hadde den på, da var jeg nemlig 3 måneder gravid ;-)

Snaiks!
 

8 kommentarer om “Vel overstått barnedåp

  1. Could you LOOK more norwegian?? :-D ;-) Hehe va som tatt ud av turistbogå! Så fine dokk va i bunad, elske når menn og har det altså! Gralla med dåpen såg ud som dokk hadde en veldig fine dag :-)

  2. Gu kor hærlige dokke e! skjønnaste familien :) og eg syns di mor e så kul på håre! god påske te dokke, og go tur heim igjen :):)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s