Ferietrening

At vi trener selv om vi er hjemme på påskeferie er en selvfølgelighet. Det er så selvsagt at jeg ikke tenker over det engang, det finnes liksom ikke noe alternativ. Kanskje det hadde vært annerledes om vi var på fjellet altså, og ikke hadde tilgang til noe gym, men vi er jo kjempeheldige som får trene både på PULS og Spinneriet i Egersund, og Crossfit Centrum på Sandnes.

Det som derimot ble en liten utfordring var hvordan vi skulle gjøre det med Kaia. Hjemme i Dubai tar jeg henne jo bare med bort på gymmet, mens det ikke kjentes helt innfor å ha vognen stående mellom maskinene på gymmet her. 

En av dagene fikk vi som nevnt barnevaktshjelp fra søskenbarnet mitt Ine Marie, mens i forigårs gikk jeg på trening først, og så Ian etterpå. I går trente vi på Crossfit Centrum, og da tok vi bare Kaia med oss. Hun sov gjennom halve økten min, og deretter fikk jeg litt lengre pause mellom settene. Klager ikke på det jeg altså ;-)

  

Nå blir det straks ett nytt besøk på Crossfit Centrum, men jeg er støl i hele skrotten fra i går og dagen før, så det blir spennende å se hva som blir dagens økt.

Snaiks!

8 kommentarer om “Ferietrening

    1. Hei! Nei jeg har ikke alltid lyst, og nå for tiden er det jo litt mer tiltak med treningen, så da trener jeg ikke dersom jeg ikke har lyst helt enkelt. Men etter at Kaia kom ser jeg litt annerledes på det, jeg tenker at jeg er heldig som får tid til å trene, og dermed blir det liksom motivasjonen min.

      Men før i verden (altså før Kaia), motivertes jeg av godfølelsen som alltid kommer etter en økt. Selv om jeg ikke hadde lyst til å trene akkurat der og da, så visste jeg at følelsen etterpå er verdt det liksom :-)

      1. Er visst noen som har stått opp på feil bein i dag. Ikke noe å bry seg om Inger :) Fortsett slik du gjør :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s