Mitt liv

Det var noen som insinuerte at jeg skrev for mye om Kaia på bloggen. Bare én person altså, men når man er ganske fersk som mamma kommer forsvarstaggene litt fortere ut enn vanlig. Det er mye mulig det blir for mye Kaia-snakk for enkelte, men bloggen har alltid handlet om trening, litt kosthold innimellom, og om livet mitt generelt. Og livet mitt nå, det handler ikke om Kaia- Kaia ER livet mitt. Jeg sover når hun sover, trener dersom det passer henne, og er ellers parat med pupp og rene bleier når hun trenger det.

Og jeg ville ikke hatt det på noen annen måte. Jeg elsker den ungen så mye at det gjør vondt, og å blogge uten å inkludere henne hadde vært så unaturlig at alternativet helt enkelt måtte bli å ikke blogge i det hele tatt. Jeg har jo ikke lyst til å slutte å blogge! I alle fall ikke ennå. Selv om jeg strengt tatt ikke skriver så mye smart her inne for tiden (when did I ever liksom?), er det så gøy å bla seg tilbake i gamle innlegg for å lese om ting jeg hadde glemt. Bloggen blir jo som en dagbok for meg, bare at i stedet for å gjemme dagboka under hodeputa, så velger jeg å dele den med dere. Den boka har fått en til hovedperson den ;-) Kanskje blir jeg flinkere på å blogge mindre om Kaia (for hennes egen del) i fremtiden, men akkurat nå klarer jeg ikke la være.

God påske!

60 kommentarer om “Mitt liv

 1. So beautiful pictures and what a lovely song! You look really happy and it’s great that you write about your life! It doesn’t matter what others think. Do what you love, it’s your life. And it seems that you’re enjoying your life. Have nice easter days with your family in Norway! God påske :-)

 2. Jeg synes det er fantastisk å få dele deres liv med Kaia! Fortsett med det! Synes det er inspirerende hvordan du klarer å kombinere trening og mammarollen, og din hengivenhet til ditt barn, er bare rett og slett en fryd å få høre om (tror enhvér mamma skjønner akkurat hva du mener).

 3. Du er awesome og Kaia er awesome! Det er gøy å følge med på livet ditt :) du er morsom og positiv! Og ikke minst viser du at det går an å holde seg i form mens man har en liten bebis. Nydelig film av dere, Kaia er en heldig jente <3 God påske Inger! Klem

 4. Det er ikke rart du er stolt! FOR ei nydelig datter dere har fått!
  Jeg hadde ikke lyst på barn før, men etter jeg fikk to herlige nevøer endret dette seg. I tilleg til jo flere bilder og tekster du legger ut av dere og Kaia, jo mer snur dette! Så jeg vil heller takke deg enn å be deg slutte. Endelig har jeg også skikkelig lyst på barn.

  Jeg er dårlig til å kommentere, men du skal vite jeg er en trofast følger og syntes det er så gøy å følge med! Du er så flink :)

 5. For Guds skuld, DO NOT STOP!!! Elsker blandingen av trening, Kaia og resten av livet…. Det gjør det liksom litt lettere å relatere seg til (i alle fall for oss som snart er småbarnsmamma selv, 6 uker igjen 🙏)…. Nydelige jenta!!

  Stå på!
  L

 6. Folk er rare! Det er da vel ingen som tvinger de til å gå inn på bloggen din for å lese.Har de ikke noe hyggelig å skrive,så kan de bare holde fingra unna tastaturet.Fortsett å blogge om nydelige Kaia og hverdagen din du.Elsker å lese «dagboka» di :) God påske

 7. Herregud, te og med eg så ikkje akkurat hive meg øve andre sine ongar, synes det e knallkjekt å lesa om ka du og Kaia finne på om dagen. Eg kose meg fortsatt meg blog, snap og instagram’en din, eg, så bare skriv om ka du vil, du :D

 8. Folk får sluta läsa om dom inte är nöjda😊din blogg är ju ditt liv, kör på och fortsätta att skriva från hjärtat!!🙏

 9. Rørende filmsnutt, ei vakker lita Kaia, ei fantastisk Inger og en inspirerende blogg! Tipp topp, tommel opp :-)

 10. Jeg begynte å følge med når du ble gravid, så elsker alt du skriver om mammarollen.
  Nydelig sang i videoen, hva heter den? 😊

 11. Vi andre synes det er veldig hyggelig å høre om og se Kaia – og deg, Ian og alt det andre du skriver om fra Dubai – så la ikke denne ene kommentaren ødelegge, hun eller han er ganske sikkert ikke representativ for leserne dine.

  Vet ikke hva vedkommende skrev, men hvis det var fordi hun bare ville lese om trening så finnes det virkelig mange andre steder hun kan lese også. Du har da aldri lovet noen at dette skal være en ren treningsblogg og skylder ingen det heller.

  Takk for at du alltid bidrar til god stemning med din blide, naturlige og uformelle stil både her, på insta og på snap – spesielt moro å følge deg på snap :-)

 12. Eg digga å lese om den nydelige pia di- fortsett med det ☺😘 merkelig alt folk skal uttale seg om. Du e super!

 13. Herlighet for en vakker film, også den sangen da *snufs*
  Det er ingen tvil om at Kaia er høyt elsket!! Og det er SÅ kjekt å få et innblikk i livet deres :-)

 14. Verdens fineste Kaia! Kjærligheten du viser for henne er så sterk at den smitter over nett:) Likte å følge deg før, nå gleder jeg meg til alle oppdateringer fra deg! Klem :)

 15. Selvsagt skal Kaia være med på bloggen! Jeg ELSKER bloggen din 😃 Fortsett slik du gjør, Inger! Du er bare helt herlig ☺️

 16. Bare fortsett som du gjør Inger! Det er så gøy å lese om din rolle som mor, du kler den virkelig :D Fult forståelig at du blogger om nydelige Kaia!
  Ha en fine dag!

 17. For en fantastisk fin video! Tårene bare renner 😍 Venter en jente i august! Kan nesten ikke vente 😃

  Fortsett å blogge og snappe akkurat slik du gjør 😃 Så gøy å se!

 18. Åh, jeg gråt av å se denne videoen, hun er så nydelig! Jeg er en av de sikkert veeldig mange som har fulgt deg og Kaia på snapchat og det er nesten litt drøyt å si det; men jeg er faktisk blitt så utrolig glad i dere! haha. Det er så koslig å se alle snapstoryene dine:-) Jeg fikk selv en datter i Januar 2016 og det er så moro å følge med på utviklingen til Kaia i forhold til min lille Tia. Håper du aldri slutter å dele små øyeblikk med oss! Hjertelig hilsen oss <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s