Tilbake til varmen

Vi er i skrivende stund i loungen på Kjøpenhavn flyplass, gode og mette etter x antall brødskiver med ost og syltetøy og kaffe. Dvs jeg drikker kaffe, Ian og Kaia drikker vann respektive melk ;-)

Om litt går turen tilbake til Dubai. Jeg lengter (selvsagt) allerede etter mamma og pappa, men det skal bli litt greit å komme tilbake også. Særlig siden jeg vet vi snart skal tilbake til Norge igjen! 17. mai blir det nemlig ny tur på oss.

Vi har hatt det så fint hjemme, og når jeg tenker på alt vi har gjort den siste uka er jeg nesten imponert over alle vi klarte å treffe på så få dager! I alle fall når jeg til og med føler at vi har fått slappet av litt innimellom også. Det ble kanskje ikke så mye tid med alle, men en liten visitt er bedre enn ingen og alt det der ;-)

   
    
    
 
Forsatt god påske, vi ses i Dubai ;-)

7 kommentarer om “Tilbake til varmen

  1. Jenta deres er så søøt. Jeg lurer på om du ikke kan blogge barnebilde av deg og Ian, så vi får se hvem Kaia ligner mest på? :-D
    Hvem synes du hun ligner mest på?

  2. Nå har jeg endevendt bloggen din for å finne ut om Ian er norsk eller ikke…?! Leste at dere møttes på universitetet for ti år siden, og et eller annet sier meg at han var utvekslingselev?! Kan du hjelpe meg å få fred i sjela? Haha! Dere er foresten en veldig flott og fin liten familie. <3

  3. Er det den vognen som funker som håndbagasje? :) og har Ian utenlandsk opprinnelse? Mtp navnet som ikke er så typisk norsk :p nydelig datter dere har btw 😄

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s