Tornerose

..i både stor og liten versjon, for i dag har nemlig jeg og Kaia sovet hele dagen. I alle fall ikke langt i fra! Det tar visst på å reise både for store og små ;-) Når det er sagt gikk turen i går så bra som den kunne ha gått, og dagen på reis gikk som en lek.

Likevel har jeg vært totalt utslitt i dag. Jeg hadde lyst til å trene etter å ikke ha gjort noe på to dager, men jeg har jo ikke engang vært utfor døren! Eller, faktisk så fikk Kaia frokosten sin på altanen, for det var testing av brannalarmen her i morges og lyden var uutholdelig, men det er omtrent all frisk luft vi har hatt. Så bleier, egg, vann og gulrøtter ble levert på døren, og vi hadde noe så spennende som tomatsuppe til kvelds. Det er ganske praktisk å bo i Dubai, og å ha en mann som er enkel i matveien ass ;-)

  
Den lille Tornerosen vår har sovnet igjen hun, så det skal bli spennende å se om hun sover i natt, for akkurat nå føles det ut som at hun har snudd døgnet!

Snaiks :-)

2 kommentarer om “Tornerose

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s