If I had a penny for everytime..

Jeg var var rik før, og anser meg faktisk som verdens rikeste etter at Kaia kom. Men dersom jeg hadde hatt en tier for hver gang noen har spurt hvor Ian er fra, om han er norsk, eller om han forstår norsk, så hadde jeg vært rik hva gjelder penger også ;-)

Så bare så dere vet det, Ian er norsk altså! Og han forstår norsk! ..selv om jeg måtte forklare ham hva en budeie var :-D 

Faren til Ian er engelsk, og derfor har han et noe unorsk navn. Ian har snakket både norsk og engelsk størstedelen av sitt liv, så det hører til historien at han er over gjennomsnittlig flink i engelsk også. Men vi prater norsk med hverandre altså- og innimellom litt «indiskengelsk» ;-)

Jeg kan også legge til at han er irriterende flink i alt som har med sport å gjøre (utenom svømming, der er jeg bedre- ooooog han kommer til å si at jeg tar feil i akkurat det), han har jobbet som modell, vet hvordan man reparerer en symaskin og er verdens beste pappa for Kaia.

  
Så nå vet dere dét ;-)

Snaiks!

8 kommentarer om “If I had a penny for everytime..

  1. Herlig å få det oppklart, har spekulert på navnet hans! :) Hvordan havnet dere i Dubai, det er mitt neste spørsmål!

  2. Fint å få oppklart dette :D det jeg lurer på er hvordan dere skal gjøre det med Kaia når hun skal begynne i barnehage og evt. skole? finnes det norske barnehager der, eller skal hun lære seg arabisk, og norsk, og engelsk? hehe..

    1. Jeg tror faktisk det finnes en norsk barnehage her, men det vanligste er internasjonale skoler og barnehager. I barnehagen blir barna pratet til på engelsk, så da lærer de engelsk helt fra starten av. Håper det blir sånn med Kaia også :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s