Heldiggris

Helgen er over for oss som bor i Dubai, men det er virkelig ingenting å grine for lenger. Jeg kan jo gjøre akkurat det samme som jeg har gjort i helgen i morgen også, dvs kose meg med Kaia. Helgen er jo litt ekstra gøy, for da er Ian også hjemme, men om jeg savner ham for  mye er det jo bare å stikke rett over gata til SHP. 

Jeg er rett og slett dritheldig som bare får være hjemme og kose meg med den der lille goklumpen. Dagene blir ikke akkurat lange selv om jeg ikke jobber, tvert i mot flyr de av gårde som aldri før. Helt siden Kaia kom (som for pokker er allerede 4 måneder siden i morgen!!!) har det vært ting på G. Masse besøk, litt jobb innimellom, treningsgrupper fra både øst- og vestland og Norgestur. Jeg kjenner at jeg ser frem i mot noen uker med litt mindre på agendaen jeg :-)

  
Jeg tok meg selv i å bli litt snurt for at jeg ikke fikk trent i dag, men måtte konkludere med at når det værste som skjer er en utelatt treningsøkt, da er livet ganske okei ass ;-)

God natt partypeople,
I’m out!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s