Morfar fyller år

I fjor feiret vi pappa sin bursdag på en yatch, i dag ble det en lang Skype- samtale istedet. Men til gjengjeld var i alle fall Kaia med på bursdagshilsenen, i fjor på disse tider var hun bare ett lite frø som kun jeg, Ian, mamma og kunden min i Ajman visste om ;-)

Tenk så mye som har blitt forandret fra ett år til ett annet. Nå har jo pappa blitt morfar for pokker! 

Og for en snill morfar han er! Kaia hadde ham rundt lillefingen langt før hun kom ut av magen min, og det er virkelig en fantastisk følelse å se hvor glad han er i henne. Han har allerede skjemmet henne ut, og noe sier meg at dette bare er begynnelsen :-)

  
Pappa, jeg er heldig som får kalle deg pappa, men Kaia er enda heldigere som får kalle deg morfar. Glad i deg ♥

GRATULERER MED DAGEN!

2 kommentarer om “Morfar fyller år

  1. Gratulera te onkel Helge – ja Kaia er heldig som har slik en sprek og flott morfar og ikkje minst mormora og + farmor og farfar – det er ei riik prinsessa med så mange flotte rundt seg – mammaen og pappaen er og tipp topp tommel opp <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s