Daddy Cool 60 år

I dag fyller pappa 60 (!) år, og i den anledning leide vi en yatch og har kost oss på sjøen i flere timer. Det var sandstorm i Dubai i går så vi var litt smånervøse for hvordan dagen idag skulle bli, men med skyfri himmel fra morgen til kveld kan vi ikke klage på annet en muligens litt solbrent hud ;-)

Kvelden ble avsluttet med middag på The Meat Company på Madinat, og jeg hadde på forhånd fikset det slik at pappa skulle få kake og bursdagssang. Da de ansatte stillte opp med afrikanske trommer, klapping og sang fikk jeg seriøst hakeslipp. Pappa reiste seg nemlig og danset til rytmene og jeg trodde seriøst ikke mine egne øyne! Dere kjenner ikke pappa, men jeg kan love at det virkelig ikke er hverdagskost!

IMG_5287

Du er ganske kul pappa! Kuleste 60-åringen jeg vet om faktisk ;-)

GRATULERER MED DAGEN!

4 kommentarer om “Daddy Cool 60 år

  1. Gratulera så møje med dagen te Onkel Helge :) Tenke dokke gjorde stor stas på den flotte mannen og koste dokke skikkelig . Har vært på fjellet uten telefondekning og nett – derfor sein hilsen :( Tenkte på dokke alle <3 Knib fra Tone m Familie :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s