#tbt

Synes disse bildene bare var for fine til at de ikke skulle få se dagens (les: bloggens) lys, så siden det tross alt er throwback thursday og greier slenger jeg de helt enkelt opp!

      IMG_5021

Håper dere har en topp påske fininger!

Snaiks :-)

9 kommentarer om “#tbt

 1. Hei Ingrid!

  Du ser bare råflott ut 😊 kunne jeg spurt om du har noen råd ang vektnedgang? Håper å ned 8 kilo til sommeren. Oppnåelig? 😃

  1. Hei!

   Det kommer alt an på utgångspunkt det, så det er vanskelig for meg å svare på. Men én ting er iallefall sikkert; du må ikke håpe på å gå ned disse kiloene- du må bestemme deg ;-)

   1. Uansett målsetning mener jeg maten vi spiser skal oppfylle 3 kriterier:
    1. gi kroppen de næringsstoffene den trenger
    2. gi metthetsfølelse slik at man ikke må småspise hele tiden
    3. smake godt

    Mat som oppfyller dette for meg er egg, grønnsaker, kjøtt, kylling, fisk og frukt. Hvor mye du skal spise, samt fordeling mellom fett, proteiner og karbohydrater avhenger av flere faktorer som f.eks vekt og aktivitetsnivå. Jeg hjelper gjerne med oppsett av kostholdsprogram for din målsetning, men ettersom dette er jobben min håper jeg du forstår at det isåfall er noe jeg tar betalt for. Send meg gjerne en mail på inger@shpdubai.com dersom du er interessert :-)

 2. Hei Ingrid! Jeg har en liten ting jeg lurer på angående Dubai. Vi har nemlig tenkt å dra på bryllupsreise dit i Juli. Men vi har fått mange henvendelser som ikke anbefaler å dra dit på den tiden. Er det virkelig så utholdelig varmt at man ikke kan reise dit da? Håper du kan svare, du vet sikkert best enn alle jeg kjenner:)

  1. Hei! Du det blir jo vanskelig for meg å svare på om det blir for varmt for dere, men for å si det slik så flykter jo ikke vi fra landet i sommermånedene selv om det blir ganske hett ;-) Mine foreldre kommer alltid på ferie her om sommeren, og de går på stranden som vanlig, dog med litt mer svette enn vanlig. Når det er sagt er det jo klart mye mer behagelig her andre måneder av året! Det som derimot er bra om sommeren er at man kan få mye hotell for pengene da mange setter ned prisene sine..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s