Aprilsnarr?

Jeg grublet omtrent hele dagen i går for å komme på en bra aprilsnarr til dere, men jeg kom ikke på en eneste smart måte å lure dere på, så vi får ta det til neste år. Men den treningsøkten jeg selv gjorde derimot, den føltes virkelig ut som en føkkings joke (excuse my french!).

Jeg har gjort samme økt opptil flere ganger før, og den har vært grusom hver gang, men i går. Herregud. Galskapen var:

10 runder av:
10 thrustere @ 35 kg
10 kipping pullups
10 + 10 utfall @ 35 kg
10 ring push up
10 GHD situps

Jeg visste fra før at økten ville ta mellom 40 og 50 minutt, så jeg satte i god tro timeren til å pipe hvert 4. minutt slik at jeg ville bli ferdig med alle 10 runder etter 40 minutt. Etter 3 runder måtte jeg fint endre den til å pipe hvert 5. minutt fordi jeg helt enkelt måtte ha mer pause. Etter 6 runder stoppet jeg like greit klokka og var egentlig klar for å gi opp hele greia. Men da kunden jeg skulle se etterpå kansellerte, tok jeg det som ett tegn på at jeg skulle fullføre, og dermed gjorde jeg ferdig galskapen likevel.

Jeg har jo ikke lyst (iallefall ikke i dag med superstøl rumpe etter føkkings 200 utfall!), men kjenner at jeg må ha en revansj ass ;-)

PS! filmen er gammel, men opplegget akkurat det samme :-)

3 kommentarer om “Aprilsnarr?

  1. Hei!Jeg lurer på om du trener noe i trx?:) Jeg er nysgjerrig på hvordan en økt for deg i trx kunne sett ut😃

    1. Hei! Jeg gjør av og til noen mageøvelser der jeg bruker trx-en, ellers velger jeg som regel stenger og annet jeg har tilgjengelig. Men dersom jeg bare hadde trx-en som redskap kan jeg tenke meg jeg hadde brukt øvelser som trx-pushups, trx-row, trx-pullups, trx-split squat, trx-pistols, trx-leg curls og trx-knee tucks. Ikke noe hokus med andre ord ;-)

  2. Jeg og en venninne prøvde denne økten i går, bortsett fra at vi tok 1bens glutebridge istedenfor pull-ups (klarer ikke vanlig og hadde ingen strikker tilgjengelig) og vanlig pushups istedenfor i ringer, men fy søren så tungt det var!! Orket 8 runder, og brukte 51 min, men satser på 10 runder neste gang :D Takk for en super inspirerende blogg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s