15.5

«Now it feels like the Open» utbrøt jeg da jeg var ferdig med årets siste Crossfit Open økt i går. For endelig kom det en økt uten spesifikke skills der det bare var å gønne på (og hate litt som Henrik sier). 

Økt 15.5 bestod av 27-21-15-9 reps av kcal row og thrusters for time, og siden det ikke var noen svært tekniske moment visste jeg at det komme til å gjøre desto mere vondt. Men! Jeg så faktisk nemlig nesten litt frem til å gjøre ett forsøk, og dette var den eneste økten i årets Open som jeg testet to ganger.

Jeg gjorde en halvhjertet gjennomkjøring på SHP på fredag og ble ferdig etter 10.44 min. I går, med litt ekstra drahjelp fra flinke cheerleadere kom jeg i mål på 9.05 min. Det var en mye bedre måte å avslutte Open på enn sist ukes 35 repetisjoner ass!

 

Det jeg har likt med årets Open er at det ble tydeligere skille mellom de som trener crossfit, og de som ikke gjør det. Og det er jo slik det bør være tenker jeg. Selv om jeg selvsagt skulle likt å være høyere oppe på leaderboarden må jeg jo helt enkelt godta at man da kanskje må gjøre litt crossfitskills utover å bare løfte tungt liksom.

Anyway, takk for i år Crossfit Open! Ses kanskje til neste år ;-) 

2 kommentarer om “15.5

  1. Hei Ingrid , oppdaget bloggen din igaar, ble utrolig glad, skal snart flytte til Dubai og skal helt sikkert melde meg paa SHP:)…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s