Dubai World Cup 2015

I år som i fjor var jeg og Ian så heldige å få to meget VIP-billetter til det årlige hesteveddeløpet Dubai World Cup, og selv om vi i motsetning til i fjor visste omtrent hva vi gikk til i år, kunne vi jo ikke unngå å bli imponert over den flotte tilstelningen. Så mye fine folk på ett sted skal man lete lenge etter ass! Jeg angret jo nesten på at jeg hadde resirkulert både hatt og veske, men så tenkte jeg litt sånn «what would Jenny Skavlan do», og trøstet meg med at jeg iallefall hadde (nesten) ny kjole ;-)

Nytt for i år ble det også da Ian bestemte seg for å sette penger på noen av hestene. Han måtte jo helt enkelt bare gjøre det da vi fant ut at den ene jockeyen var norsk! Så da det siste og viktigste hesteløpet skulle starte tror jeg jammen at Ian var litt smånervøs. Det viste seg jo i ettertid at det ikke bare var noen kroner han hadde satset, så det var jo kanskje ikke så rart. Men at det var en good call, det er sikkert! Hesten vant jo for pokker og Ian kunne si seg flere tusenlapper rikere!! Nybegynnerflaks FTW :-D

IMG_5048

Etterpå var det konsert med selveste Kylie Minogue, men dette pensjonistparet takket for seg lenge før den frøkna entret scenen. Ja, vi er nok litt kjedelige på den fronten i blant, men får jo med oss litt kule ting her i ørkenen likevel vil jeg påstå ;-)

Håper dere har en fin helg, og husk å skru klokka! Haha, vet ikke hvor det kom fra ass..

Snaiks

5 kommentarer om “Dubai World Cup 2015

  1. Så fantastisk fine dere er!
    Jeg er glad for å høre at det er flere enn meg som har pensjoniststatus før fylte 30. :D orker ikke være sent oppe lengre O.o

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s