British Polo Day

I dag har vi vært på British Polo Day, en årlig polo-cup som arrangeres i Dubai, og selv om hverken jeg eller Ian har peiling på polo, så var vi jo ikke vonde å be når det var snakk om god mat og drikke i lystig lag.

Og det virket faktisk ut som at det handlet om mat og alkohol for de aller fleste andre også. Og så antrekk da- fy søren jeg har sett mange fine kjoler idag ass! …og noen ikke fullt så fine.. Selve polo-greiene følgte vi altså ikke så godt med på, men det var god stemning likevel.

IMG_4964

IMG_4959

IMG_4957

IMG_4976

Det var en ganske posh setting og jeg vet ikke om det egentlig er min greie, men likevel var det jo kjempegøy å få oppleve.

I morgen skal vi på noe om mulig enda mer fancy, og jeg må frem med hatten (!) igjen. Haha, for en helg!

Nå er jeg på sugar-rush crash etter store mengder smågodt og yogurtnøtter så jeg får komme meg til drømmeland :-D

Snaiks!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s