Dubai World Cup

Dere vet den sweete dealen jeg har som hoveddommer for de ukentlige fitnesskonkurransene som arrangers her i Dubai? De som arrangers av H.H. Sheikh Majid? Vel, kontaktpersonen fra H.H. Sheikh Majid sitt kontor gav meg denne uken to billetter til Dubai World Cup slik at «you and your husband can enjoy the richest horse race on the Globe». Og jommen sa jeg smør! Jeg har aldri vært med på noe lignende.

Da panikken om at jeg måtte ha på hatt (ja, det er omtrent obligatorisk) hadde lagt seg, og vi endelig kom frem i totalt trafikkaos (Dubai World Cup er en big deal ass, og det var ca 80 000 mennesker til stede!), gikk det jo i tillegg opp for oss at det ikke akkurat var helt vanlige billetter vi hadde fått tildelt. Vi ble nemlig ført opp til syvende etasje til en egen suite med fri bar, buffét og prime view over bane, hester, scene og tv-skjermer. Suiten var forsåvidt ikke helt privat altså, vi delte den med blant annet Maradona og H.H. Sheikh Majid, så det gikk forsåvidt greit likevel ;-) Og ja, etter at hestene hadde løpt fra seg var det konsert med selveste Jennifer Lopez. What?! Klyp meg i armen, someone!

photo 5-4

Jeg kan jo greit innrømme at hele greia ikke var helt meg, meeeen man kan jo ikke annet enn å nyte det til det fulle og bare huske på at slikt ikke er hverdagskost. Men at jeg får oppleve mye rart i dette landet, dét er iallefall sikkert!

xoxo,
Gossipgirl :-D

7 kommentarer om “Dubai World Cup

  1. Så utrolig spennende :D .. Du var kjempe fin Inger, til tross for at du ikke var helt enig med hattestyret.. hehe.. Nydelig er du! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s