It’s a wrap

Og DER var Crossfit Open over for min del! Og takk og pris for det må jeg legge til! Jeg gleder meg så til å bare kunne trene det jeg vil, uten at det er noe amrap-press eller for time. Bare mine helt vanlige tunge løft og slitsomme bulgarske splitt med akkurat så lange pauser som jeg ønsker mellom hver sett. Ah, så digg det skal bli ;-)

Men The Open er jo gøy også altså, jeg hadde jo strengt tatt ikke deltatt hvis ikke. Men likevel, jeg er glad det hele er over.

Den siste økten i årets crossfit open var så ekkel at jeg var nære på å forlate Crossfit Lifespark flere ganger idag, bare fordi jeg ikke ville gjøre økten! Jeg gav den ett forsøk på fredag, men gjorde en lettere variant av burpees (fordi jeg ikke leste instruksjonene) og var derfor meget bekymret for økten idag. Men, jeg var bestemt på å bli ferdig med hele greia og kunne derfor ikke utsette det til imorgen. Og nå er jeg selvsagt svært glad for at jeg fullførte- hørte jeg squatfest imorgen anyone?? :-D

Uansett, økt 14.5 i årets Crossfit Open er som følger:
21 thrusters @ 30 kg
21 bar facing burpees
18 thrusters @ 30 kg
18 bar facing burpees
15 thrusters @ 30 kg
15 bar facing burpees
12 thrusters @ 30 kg
12 bar facing burpees
9 thrusters @ 30 kg
9 bar facing burpees
6 thrusters @ 30 kg
6 bar facing burpees
3 thrusters @ 30 kg
3 bar facing burpees

Hele greia! Så raskt som mulig uten noe timecap. Jeg ble ferdig etter 12 minutt og 46 sekund, og er egentlig ganske fornøyd. Det er alltid lett å tenke i ettertid at man kunne ha pushet hardere, men men. Gjort er gjort, og jeg tenker ikke å gjøre den på ny imorgen ;-)

photo 3

photo 2

Jeg er jo ikke noen ekte crossfitutøver, men takket være wodbutikken.no som sendte meg kjempefine crossfitklær før Open startet har jeg iallefall nesten sett ut som en, eller?

I’m signing out! Hører rykter om at dere har stillt klokken der hjemme i Norge, så nå er det vel ikke så langt fra leggetid for dere heller ;-)

God natt!

9 kommentarer om “It’s a wrap

  1. Har du noen mulighet til å kvalifisere deg til Regionals? Hvis du hadde fått muligheten, hadde du vært interessert i å satse mot det? Liker bloggen din veldig godt :-)

    1. Ja, jeg har faktisk kvalifisert meg til Regionals hvert år jeg har deltatt i Open, både i Europa i 2011, og i Asia i 2012, 2013 og i år. …meeeeeeen har aldri hatt baller til å reise ;-) Får se hva som skjer i år, jeg har ikke bestemt meg, men tviler egentlig på at jeg drar.

  2. Hei Inger!

    Du er en stor inspirasjon!

    Jeg lurte på en ting; etter en periode med skade har buksen blitt litt trangere… Nå er jeg tilbake igjen, men usikker på hva som er mest effektivt for å få tilbake den definerte kroppen? Tung styrketrening og cardio, eller kun cardio?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s