4 tips for å løpe raskere

1. Ikke legg løpeturen til dag 2 etter en tung beintrenings-økt
2. Ikke legg løpeturen til dagen etter at du allerede har gjort en lengre løpetur, dag 1 etter en tung beintrenings-økt
3. Ikke legg løpeturen så langt etter lunch og seint på arbeidsdagen at du egentlig har mest lyst til å bare gå hjem for ett etegilde på sofaen
4. Løp når det er mørkt. …da spiller det ikke så stor rolle om du ikke har fulgt punkt 1,2 og 3, for det kommer til å føles som at du flyr fremover uansett

photo 1

Just saying’ ;-)

4 kommentarer om “4 tips for å løpe raskere

 1. Well alrighty then:)))
  Da tar jeg flyturen etter mørkets frembrudd på søndag for sikkerhets skyld – for idag har virkelig beina fått kjørt seg:))
  Takk for tipset!:)

 2. Hei Inger!
  Takk for tips. Jeg liker i grunn å løpe (helst intervaller), men sliter mye av og på med beinhinnebetennsel, så jeg har funnet ut at jeg må begrense løpingen litt. Men men, sånn er det. Uansett, jeg har lest bloggen din lenge nå, og henter masse fin inspirasjon gjennom bloggen din og instagram. Det virker som du har et sunt forhold til kroppen din, i tillegg til mye kunnskap. Driver du noe med kostholdsveiledning på mail, e.l.? Jeg trener en god del og er fornøyd med dette. Har gått ned ca 8 kg det siste året, men det har nå de siste månedene stoppet opp (veier ca 61kg), og jeg sliter med å kvitte meg med det resterende fettet som jeg vil ha av.

  1. Hei og takk :-)

   Jeg har desverre ikke kapasitet til å drive kost- og treningsveiledning over nett for øyeblikket. Beklager, men jobben min med kunder i Dubai tar for mye av tiden min til at jeg kan ta slike prosjekter på si.

   Men, det er jo mange som driver med coaching over nett, så jeg er sikker på at du finner noen som kan hjelpe deg! Håper det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s