Sunt som F

I sist uke hadde jeg og Ian laks og quinoa-salat til middag, og da jeg snappet litt under tilberedningen var det flere av dere som lurte på hva det var vi hadde i salaten. Det var jo egentlig ikke noe hokus pokus eller svært fancy greier, men jeg tror det var fine farger og finkuttede grønnsaker som gjorde susen. Godt var det i alle fall :-)

I dag hadde jeg lyst på samme greie, og ble superglad da jeg fant grønnkål i butikken. Det er noe jeg forbinder med Whole Foods (elsk), og jeg føler meg rett og slett dritsunn når jeg spiser det. Og så gir det jo så fin farge til måltidet! 

Så, spinat ble byttet ut med grønnkål, og jeg sløyfet tørkede tranebær, ellers var «oppskriften» som sist- vet ikke om det kan kalles oppskrift når det bare er kuttede grønnsaker liksom ;-)

 • Quinoa
 • Grønnkål
 • Gulrot
 • Paprika
 • Rødløk
 • Grønt eple
 • Rødkål

Før servering hadde jeg i avocado og kylling stekt med løk, salt og pepper. Så enkelt, men så sinnsykt godt! Og så sunt at jeg kan spise sjokolade nå med verdens beste samvittighet.

..det gjør jeg forsåvidt alltid altså, men dere skjønner hva jeg mener ;-)

    
   

11 kommentarer om “Sunt som F

 1. Hei!Jeg lurer på om strake markløft er det samme som rumensk markløft ?(Bare forkledd i et annet navn:)! Pleier å gjør strake markløft med hantler men kom over rumensk markløft i en artikkel..

  1. Hei! Ja jeg har alltid kalt det RDL (romanian deadlift) på engelsk, og strake mark på norsk, så i min verden er det samme øvelse ;-) Men mye mulig det er en forskjell altså.

 2. Takk for at du skriver motiverende og morsomme innlegg, og er positiviteten selv på snapchat! Fikk endelig tid til å prøve denne kick as salaten. Den var sykt god! Blir lunsj i morgen og ny runde neste uke! Ha en fortsatt fin kveld!

 3. Mmmm… 😋 det så digg ut! Prøves til uken! Du er så inspirerende Inger! Tusen takk for at du deler deg selv og familien med oss 😘

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s