Ikke for å skryte

Eller jo, litt for å skryte. For i dag snudde Kaia seg rundt for første gang, OG jeg fikk hilsen på Snapchat fra vakre Tone Damli Aaberge- alt dette før klokka hadde blitt lunch! Da vet du at det kommer til å bli en bra dag ass. Og så fikk a mor trent litt styrke igjen også, så da klages det ikke på noe.

Men altså, Kaia snudde seg rundt i dag. Fra ryggliggende til mage sånn helt ut av det blå. Jeg har nemlig ikke sett at hun har prøvd eller vært nære på å gjøre det tidligere. Jeg ble jo så gira av hele greia at hun ble redd og begynte å grine stakkar, men jeg var bare så stolt! Og så hadde jeg mobilen rett ved så jeg fikk til og med filmet nesten hele seansen for å vise Ian og co.

Flinke, fine Kaia min! Etterpå skypet jeg mamma og da snudde hun seg jammen igjen, og så en gang til nå i kveld så Ian fikk se live. Åh, lykke!

   

8 kommentarer om “Ikke for å skryte

 1. Du er så sprudlende og inspirerende, Inger! :-) Elsker å følge deg på snap! Dessuten er Kaia helskjønn og ligner veldig på deg!

 2. Hei!
  Lurer på om du kan skrive litt rundt hvordan du har fått «tilbake» kroppen din etter fødselen/svangerskapet? Så dine siste bikinibilder på insta, og du ser dødsbra ut!
  Men, følger deg på snapchat og ser inger strengt kostholdsregime. Jeg ser både godteri, brødmat osv osv.
  Det ser ut til at du har funnet den perfekte balansen!
  Har du ligget i daglig kcal-underskudd, eller ikke tenkt over dette?
  Stor klem Sara :)

  1. Hei Sara!

   Takk, så snill du er :-)

   Jeg skulle gjerne skrevet om det, men greia er at jeg ikke har gjort så mye egentlig. Jeg trener jo når jeg kan, men det er mest fordi jeg synes det er gøy og jeg har lyst til å kjenne meg sterk igjen, ikke nødvendigvis bare for at kroppen skal se ut på en viss måte (selv om jeg gjerne skulle hatt litt mer muskler på rumpa asap!). På kostholdsfronten slurver jeg. Jeg spiser ok mat egentlig, men jeg har spist så mye sjokolade siden Kaia ble født at du aner ikke! Er redd det ikke kan fortsette slik når jeg slutter å amme, men enn så lenge nyter jeg ass!

   Så ja, treningsglede, sjokolade og amming (og bra lys til bikinibilde på Instagram) kommer man visst langt med ;-)

 3. Heisann 😊

  Flott artikkel om deg og dere i magasinet Asfalt! Falt pladask for den spreke tightsen du hadde på deg, med gjennomsiktige felt foran på føttene. Lyst å dele med meg hvor denne kan kjøpes?
  Lykke til med alt det du har i vente med lille kaia☺
  Hilsen fra en treningsglad 4 barns mamma😊

  1. Hei! Så gøy å høre at du likte artikkelen :-)

   Tightsen er fra Lulu Lemon, men det er lenge siden jeg kjøpte den, så jeg tror jammen ikke den finnes lengre.. :-/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s