#postpregnancyPB

Det er gøy å kjenne at jeg begynner å bli sterkere, sånn post-pregnancy liksom. Jeg klarer nå å gjøre 10 nøtrale pullups eller chins uten pause, og jeg klarer å ha relativt mye belastning på utfall og splitbøyvarianter. I alle fall med tanke på at jeg ikke kunne gjøre slike øvelser størstedelen av graviditeten. Knebøy var jo omtrent det eneste jeg gjorde da, men merkelig nok er det en av øvelsene jeg føler meg dårlig i nå i ettertid. Knærne faller inn, og jeg klarer knapt å gjøre 6 repetisjoner med en belastning jeg lett gjorde 10ere med da jeg var i siste trimester.

Men jeg skulle ikke blogge for å klage over det altså, jeg ville egentlig skrive for å fortelle at jeg gjorde muscleups i dag for pokker! Jeg fikk bare for meg å teste da jeg kom på gymmet for andre gang i dag (ref. Snapchat), og så klarte jeg ikke bare én, men to føkkings stykk på første forsøk! Så gjorde jeg ett nytt forsøk for å få det på film (#itdoesntcountuntilitsoninstagram), og da klarte jeg jammen hele tre stykker! Gjett om jeg ble stolt da!!? ..hvis det er lov å si ;-)

 

God helg partypeople,
I’m out 

4 kommentarer om “#postpregnancyPB

 1. Hei! Må bare si at jeg syns du har så fint og hvit smil, lurer på om du bruker noe tannbleking, i så fall hva?

  1. Hei! Takk!

   Jeg blekte tennene med Whitestripes i 2010 tror jeg det var, og i ettertid har jeg «freshet» opp innimellom med samme greie, men da bare en dag eller to, ikke en hel «kur» :-)

 2. Så flink du er! 😊
  Hvor mye mat spiser du i løpet av en dag, sånn i gjennomsnitt?
  Drikker eller spiser du proteinpulver i andre former hver dag?
  Bruker du bcaa og sånt før du trener?
  Omega 3 hver dag?
  Sjokolade hver dag?

  1. Takk!
   Maten tar jeg som den kommer dag for dag, helt uten plan, så jeg klarer ikke å svare deg på hva jeg spiser sånn i gjennomsnitt ;-) Kostholdet mitt er ikke akkurat spesielt bra for tiden heller da, så om det er verdt å vite hva jeg spiser vet jeg strengt tatt ikke, hehe. Men i dag til eksempel hadde jeg egg og sjokolade til frokost, egg til lunch, brødskive med trønderfår og majones som second lunch, hjemmelaget oatsbar som snacks, og risotto og sjokolade til kvelds.

   Omega 3 og sjokolade hver dag. Proteinpulver etter trening dersom jeg vet det blir lenge til jeg får spist.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s