Jeg bare lurer

…på hvordan mødre som ikke har 90 tusen følgere på Instagram får fortalt hva som er den rette bæreselen for barnet sitt

…på hvordan Babybjörn forsatt får selge bæreselene sine dersom de virkelig er farlige for barnets hofter

…på hvorfor noen finner det så viktig å diktere for andre hva som er rett og galt, uten at vedkommende har bedt om råd

…på om ikke det viktigste er at barn og mor har det bra, og får nærhet og praktisk hjelp fra en sele som passer godt for akkurat de to

 

Jeg bare lurer. 

30 kommentarer om “Jeg bare lurer

 1. Eg brukte babybjørn til begge mine gutta og de er nå friske og raske begge to. Begge begynte å gå som 10mnd og ingen problem med hoftene…! Prøvde både sjal og ergobaby, men likte de ikje!!!
  Så gjør det som du og Kaia syns er best! Og eg tror at uansett ka bæresele du velge så er det «alt med måte». Men er vel ingen som lar ungane henga der i flerfoldige timer uansett. Eg syns det er heilt fantastisk å se koss du stråle i mammarollen og hb eg treffe på dåkk neste gang dåkk er i Norge! 😘

 2. Jeg har hatt begge bæreselene( hadde kun baby bjørn med første) etter jeg fikk ergo så skjønte jeg hva alle maste om… Plutselig ble det mer behagelig å bære( spesielt når babyen er tyngre) men tror ikke eldstemann har tatt skade av noen timer i baby bjørn heller. Og jo det viktigste er jo at man selv er fornøyd. Er nok mye annet du kommer til å få kommentarer på fremover også…

 3. Nei.. det kan du si. Hvordan overlever folk.. Heia Inger! Blir så glad av bloggen.. og instagram.. og snap.. innser at jeg føler meg litt stalkerish akkurat nå men jeg lover at jeg ikke er det:) Ha en super dag!

 4. Når ble tips farlig? Ja, det kan selvsagt være ubehagelig å høre at noe man gjør/bruker kanskje er feil, men det er vel bedre å høre det og velge selv hvordan man vil ta stilling til det, enn å aldri få valget. Litt det samme som når folk blir sinte fordi forskere finner ut at matvarer kanskje ikke er så bra som man trodde. Heia heia deling av informasjon – også den som ikke er så behagelig å høre.

  1. Farlig sa jeg vel ikke at det var, men det er jo bare det at jeg har fått disse tipsene flere ganger, og tatt stilling til det (dvs jeg bruker forsatt babybjörnen), og da blir det bare litt mas når jeg får høre samme sak igjen og igjen.

   Deling av informasjon er greit, men å fortelle andre hva de skal gjøre synes jeg passer best dersom vedkommende spør om råd.

 5. Eg er så enig med deg!
  Har brukt baby bjørn til begge mine bår de var små og måtte bæres noen ganger. Og eg meiner også, alt med måte. Hva som helst blir jo fort skadelig om det blir for mye av det.
  Nei vi må alle våge å sette ned foten litt å be folk ta nesa ut av andre saker så ofte ;)
  Ei hver mamma vil nok som oftest fint klare å vite selv hva som er best for seg og sine om hu bare får tid til å tenke seg litt om :)

  Ha ein strålende dag. Digger bloggen (og andre plasser eg følger deg)

 6. Hei Inger!

  Jeg bare lurer (fordi jeg har en gutt på samme alder og jeg gleder meg til solen skal varme litt mer her i landet); hvordan gjør dere det med solkrem til lille? Smører dere hver gang dere drar ut? Sunblock? Og hvor har dere fått de kule brillene fra? :)

  Fortsett å ikke bry deg om hva alle andre sier. Mammapolitier ser dessverre ikke ut til å dø ut med det første.. Heia deg!

  1. Hei! Til nå har vi faktisk ikke smurt med noe, fordi vi heller har unngått å ha Kaia i solen (mer enn noen minutter). Men nå har jeg fått en god solkrem av en venninne som har fått fra Norge, med faktor 50.

   Solbrillene er fra Lindex eller Kappahl, det var mamma som kjøpte :-)

 7. Du er fantastisk! Unnskyld meg, men fuck haters! Stå på! :) Jeg digger deg! Hilsen en som blir mamma i juli og allerede har kjøpt babybjörn:)

 8. Halleluja! Bær, kos deg og nyt tida ☺
  BB One har vært i huset her fra lillegutt var 1 mnd. Super for oss!
  Er selv fysioterapeut og må dra litt på smilebånden av alle «hysteriske-forståsegpåere»…

 9. Bra 👏🏼☺️ min baby er et par uker eldre enn Kaia, jeg er fysioterapeut og pappaen er barnefysioterapeut atpåtil. Vi bruker Baby Bjørn og lar han til og med sitte litt med ansiktet utover (skrekk og gru) hvis han blir utålmodig. Det er forskjell på bæremammaer som har barna i sele/skjal mesteparten av dagen, og oss som bare har dem oppi en gang i blant for litt avveksling 👍🏼☺️ Kos deg med selen, og den nye sittedelen på vogna! Den gleder vi oss til å bruke når været blir litt varmere😎

  1. Dette er så sant, og så viktig!! Jeg er ei av disse gale sjaldamene som bærer mye. Fordi jeg bærer mye er jeg ekstra opptatt av at det skal gjøres riktig både for meg og vesla. Derfor bruker jeg ikke BB. Men for «alle andre» som bare bærer litt innimellom er BB absolutt et godt alternativ! Enkel i bruk og tar liten plass. :)

   Man kommer langt med sunn fornuft. ;)

 10. 😂😂 ikke lett å vite 😱 Altså, hvordan jeg klarte å bli menneske uten hoftefeil og diverse, som vokste opp på 80-tallet med ei mor som spilte håndball til hun var 6 mnd På vei og uten sosialemedier som fortalte henne hva som var rett og galt. For ikke å snakke om hvordan jeg selv har klart å oppdra 3 barn (og 2 bonusbarn) uten 90 000 følgere som gir meg tilbakemelding på hva jeg bør gjøre…😂😂 You go girl, med ei jente noen mnd eldre enn Kaia og med 3 svangerskap hvor både løping og hard styrke ble utført til «the end» så digger jeg å følge med deg. Jeg har INGEN gode råd å komme med, men du gir meg et muntert avbrekk i hverdagen. Takk !! Hilsen Nila (8mnd) og mammaen hennes ❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s