Krype til korset

Jeg trenger en ny bæresele. Faktisk har jeg allerede fått en, mamma og pappa tar den med når de kommer hit på onsdag (yay!!!), men Babybjörnen funker ikke lenger så jeg må krype til korset og bytte den ut. Jeg har jo fått kritikk for å bruke den sånn ca hver gang jeg poster ett bilde av Kaia i den da folk mener at den er skadelig for hoftene hennes. Med fare for å pådra meg enda mere kritikk må jeg bare få poengtere at det ikke er derfor jeg må ha en ny. Jeg trenger en ny fordi jeg  får vondt av å bruke Babybjörnen. Jeg vet ikke om det er fordi hun har blitt tyngre, eller at vi generelt bruker selen oftere, men jeg har nå hatt konstant vondt i skuldrene i 3 uker, og begynner mildt sagt å bli lei det.

Jeg skal innrømme at det irriterer meg litt at de som har kritisert meg skal «få rett», men so be it. Jeg har jo sagt at jeg har blitt flinkere å gi litt F, så nå får jeg vel leve opp til det. Og så hjelper det i alle fall å vite at dere nå vet hvorfor jeg bytter den ut ;-)

Takk kjære Babybjörn, vi har hatt mye gøy sammen, men det funker bare ikke lenger. It’s not you, it’s me.

Ok bye.

7 kommentarer om “Krype til korset

  1. Jeg merket akkurat det samme med min baby bjørn og tror det er en kombinasjon av vekt og tidsbruk… Vi kjøpte en ergo i tillegg og byttet litt på… Men syns ergo selen var bedre ved lengre tid… Og den er genial pga av man kan bruke den så lenge… Hadde den fortsatt med på lange turer når jenta var 3 år, slik at hun kunne hvile hvis hun ville. (Hun gikk jo selv) baby bjørnen ble mest brukt ved husvask og sånt…😂 Blir spennende å lese hva du syns om en annen variant da…

    1. Jeg har fått ergobaby og må bare si so far so good. Det eneste jeg ikke liker er at den er mye mer «tungvindt» å ta av og på i forhold til Babybjørnen, men håper det kommer seg med litt øving ;-)

  2. Ergo selen er fantastisk :) Ringslynge og Ergo har jeg brukt til mine to minste. Da var det Opp te Husabø med nesten treåring på ryggen i Ergo, minsten i vogna og en på sykkel – omg for et syn vi må ha vært :D

    1. Hei Tove! Det er den jeg har fått, og jeg må jo bare si at den er fantastisk! Må øve meg litt på å ta den av og på kjenner jeg, men den føles virkelig bra.

      Og ja, haha, det må ha vært litt av ett syn. Sporty mamma da!

  3. Så gøy at du har fått deg ergo, Inger! Dere som er så glad i gjøre husarbeid sammen må jo nesten prøve ryggbæring. Her i heimen var det revolusjon da jeg endelig kunne ha henne litt på ryggen (siden hun bare sovner når jeg bysser henne). Så når hun blir trøtt så tar jeg henne bare på ryggen, setter på litt musikk og står og danser litt mens jeg henger opp klær og rydder! Og myyye bedre for ryggen når man avlaster litt ved å bytte litt på mage/rygg. Hadde kjempe vondt i skulderne jeg og før vi fikk begynt med litt ryggbæring. Lykke til med ergo :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s