Ergobaby #spons

Til tross for kritikk har jeg jo som dere vet vært veldig fornøyd med bæreselen fra Babybjörn. Den er nett og god å ha i ørten varmegrader, og den er kjempelett å bruke. Jeg kan ta den på meg med én hånd mens jeg holder Kaia i den andre.

Men, som nevnt, begynte jeg å få vondt av å bruke den. Skikkelig vondt. I uken før mamma og pappa kom med den nye selen min var jeg alene med Kaia, og det ble mye bæring i Babybjörnen. Til slutt hadde jeg så vondt at jeg hadde lyst til å grine. Smerten i skulder/nakke forsvant over natten da jeg skiftet til selen fra Ergobaby. Seriøst, det var jo nesten sprøtt. Jeg hadde jo plutselig to gode barnevakter til å hjelpe meg også da, men likevel. Vi kan trygt si at jeg er fornøyd med Ergobabyen. Jeg kjenner knapt at jeg bærer Kaia, og det er tydelig at hun sitter godt i selen. Så ja, jeg fatter hvorfor alle har sagt at jeg bør skaffe meg den. Tusen takk til Babyshop for super spons som vanlig!

Men! Det er én ting jeg virkelig lurer på; hvordan i helsikke fester dere stroppen bak på ryggen?! Jeg har jo ikke sjangs til å klare det alene! På mallen i helgen skulle jeg ta den på mens mamma var i prøverommet, og måtte spørre en random dame om hun kunne hjelpe meg å kneppe igjen ryggen liksom. På bildet i bruksanvisningen står dama og gjør det selv med hendene bak ryggen, men jeg er da for pokker ikke noe slangemenneske heller!

Hva er trikset???
Svar mottas med takk.

24 kommentarer om “Ergobaby #spons

 1. Du må først løsne sælen på sidene( de som går over skuldrene) deretter kommer du frem
  til den som er bak der☺️

 2. Godt d va den du fikk Inger, for den 360 tingen eg har fra ergobaby har vært ubrukelig for vår del😬Jaja, nåken utstyrssmeller må ein regne med😃Kaia såg jaffal storfornøyd ut haha😂

 3. Slet også med det i starten. Selve stroppen kan justeres på hvor høyt opp på ryggen du ønsker den. Er den for høyt opp når du den ikke. Jeg pleier å slakke den helt opp slik at den er lang, da er det lettere å få på plass. Så strammer jeg den når den er på :) Lykke til :)

 4. Jeg har flyttet stroppen høyt opp bak skuldrene slik at den kan festes ved å løfte armene over hodet. Høres det fornuftig ut? :)

 5. Jeg klundret også med det, men du trenger bare ikke stramme de stroppene som går fra skuldrene og nedover så mye. Da går det lekende lett :)

 6. Vil ikke påstå det er lekende lett. Har selv spurt fremmede langs veien om hjelp.. Beste muligheten jeg fant til å klare det selv var å ta det feste helt på det ytterste for å klikke låsen og deretter tilpasse hvor stram jeg ville ha den.

  Har heller aldri skjønt hvordan jeg skal klare å få babyen bak på ryggen uten hjelp…

 7. Du må ha selene ganske løst, slik at spennen bak kommer langt opp! Det er hvertfall min løsning. Da kan jeg klipse igjen bak, før jeg strammer selene på hver side. Funker fint :)

 8. Jeg har en annet bæresele, så vet ikke hvordan det blir med din. Men den må jeg feste den bak ryggen. Tre den over hode, så ta babyen oppi. Så stramme og justere alt. :) Håper det hjelper. Hilsen 4 barns-mamma. ;)

 9. Jeg har spennen på ryggen helt oppe ved nakken. Da er det bare å ta armene inn der de skal väre og så feste spenna bak nakken og dra til så den sitter bra. Men….i begynnelsen spurte jeg også mange fremmende om hjelp😜

 10. Jeg er kort og klarer det alltid. Trikset er å løsne de du drar i for å stramme den fØr du tar den på(de lange) . Og når den er på holder du venstre hånd på Kaia og bruker høyre hånd til å feste med :) Jeg «henter» først biten på venstre side og drar den sammen med den på høyre, og voila- den klikker sammen. Rar beskrivelse, men prøv, det funker med en hånd ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s