Alt og ingenting

Hvor denne dagen har blitt av har jeg ingen aning om, alt jeg vet er at den har vært fin.

Gåtur til marinaen, kaffe på Marina Mall med Ida og Imre, og selfies på promenaden med Kaia. Mange timer på kjøpesenteret uten å kjøpe annet enn ting som kan spises. Dusj med både hårvask og hårkur, og så restemat til middag. Selvsagt sjokolade, både på formiddag, til lunch og før middag.

img_3574

img_3579

img_3605

img_3606

img_3627
Ikke så mye spennende å fortelle med andre ord, men en bra dag for mor og barn likevel. Det vil si, jeg vet jo egentlig ikke om Kaia har kost seg like mye som meg, men jeg lar tvilen komme meg til gode ;-)

Snaiks!

6 kommentarer om “Alt og ingenting

 1. Og jeg suns det er så koselig å følge dere på Snap og Blogg hver dag :) Ja,så jeg har kost meg i dag jeg også :D

 2. Heisann
  Flott artikkel om deg i asfalt magasinet i Stavanger.
  Likte veldig godt den sorte tightsen du hadde på, lyst å dele hvor denne kan kjøpes?

  Hilsen
  Treningsglad 4 barns mamma

 3. Hei.
  Jeg lurer på hvor mye man kan løpe uten å miste muskelmasse . Har du et godt svar på det?
  Takk for masse god inspirasjon 😊

  1. Det kommer an på hvor mye styrketrening du gjør utenom, og hvor mye du spiser. Dersom du vil beholde muskelmasse, men likevel ønsker å løpe vil jeg anbefale intervaller, og å la styrketreningen få hovedfokus :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s