Gangsperre og overkropp

Jeg er så støl fra treningen på mandag at dere aner ikke. Alt mellom knær og korsrygg gjør vondt- både fremme og bak. I går kom jeg meg ikke ut av leiligheten en gang, så i ett tappert forsøk på å løsne opp litt såre muskler gikk jeg og Kaia ut på en rusletur i morges.

I nesten 4 timer var vi ute, men det inkluderte iskaffe på en benk, questbar i en eller annen kiosk, matvareshopping og generell kos i sola (les: skyggen).

Vel hjemme fikk jeg fyllt på med litt mat, sjokolade og kaffe, og stakk deretter over på SHP for litt trenings. Jeg kunne jo i alle fall trene overkropp selv om lårene føles ut som to tunge tømmerstokker. Det ble både muscleups og pullups i ringer med Kaia som ekstra vekt- nesten som å være gravid igjen jo ;-)

Dette stod på dagens meny:
A1) 5 x 2 strikte muscleup
B1) 5 x 3 ring pullups m/Kaia som vekt
C1) 4 x 8 skulderpress @ 35kg
C2) 4 x 8 pullups
D1) 3 x 12 skrå benkpress @ 2 x 16kg
D2) 3 x 15 sittende ro

img_3549
Nå er det tid for middag!

Snaiks :-)

6 kommentarer om “Gangsperre og overkropp

 1. Inger, fine Inger! Du gjør meg så glad av å følge deg på snap, det er ganske underholdende faktisk. Du er redningen når bussturen er lang til jobb ;)
  Men, jeg lurer på om du kan legge ut økta fra mandag? jeg er så nysgjerrig, glemte å screenshotte på snap… søren!

 2. Hei på dei!
  Har fulgt deg på snap i en evighet, og titter inn på bloggen din og ser! og fyttinatta, du er helt nydelig både inni og utenpå, for ei gullegod mor og omtenksom dame du virker som å være. Jeg blir såå glad av all energien du utstråler, og Kaia har virkelig trukket gulloddet!

 3. I feel sorry for your child posting endless pictures of her in hopes of getting more instagram likes…in france posting pics of kids is illegal. You’re not in france but how sad for your child to grow up in a selfie obsessed society.

  1. Wow, is it illegal to post pictures of your own children?? I don’t post pictures of my daughter to get more likes- I have always gotten enough likes on my photos ;-)

   Thank you for your concern though.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s