Quickfix

Var det noen som testet intervall-økten jeg postet i går? Vel, her kommer en annen variant dersom den forrige ikke var your cup of tea ;-)

Å kjøre ett par 60/60 intervaller tar jo ikke all verdens tid i og for seg, men i dag hadde jeg enda mindre tid til rådighet. Så da ble det 30/30 intervaller i stedet. Altså samme opplegg som sist, bare 30 sekunders jobb, og 30 sekunders hvile. Og kortere arbeidstid betyr at man kan skru opp tempoet litt.

2 minutter jogg som oppvarming, deretter satte jeg mølla på 17km/t og løp den første intervallen. Jeg økte tempoet med 0,1 km/t per intervall, og gjorde de 4 siste av 14 intervaller totalt på 18km/t. 16 minutter trening, thank you very much :-D

Ha en fin tirsdagskveld,
snaiks :-)

2 kommentarer om “Quickfix

  1. Heisann! Vi tenker å reise til Dubai 12 juni og vær der i 1-2 uker. Vi har en datter som da er 5 mnd. Hvordan er temperaturen der da for henne? Og så er det dette med ramadan, er shoppingsentrene og attaksjober stengt på dagtid? Dette er liksom muligheten vi har til å reise på en stund, og begge har veldig lyst å oppleve Dubai.. Hva ville du gjort?

    1. Hei! I juni er det mest sannsynlig 40+ :-|

      Shoppingsentre er åpne, men ikke alle restauranter, og de restaurantene som er åpne er «tildekt».

      For å være helt ærlig ser jeg ikke veldig frem til sommeren i Dubai i år. Tidligere har det ikke gjort meg noe at det blir så varmt, men nå vet jeg jo ikke hvordan Kaia vil takle det. Jeg vil jo ikke råde deg til å ikke reise, men jeg tror de aller fleste koser seg mer i Dubai på andre tider av året :-/ Det blir nok det dere gjør det til! :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s