Gatemagasinet ASFALT

På nyåret ble jeg intervjuet på Skype av en hyggelig dame ved navn Hanne. Hun jobber som journalist i Gatemagasinet ASFALT, og de ville gjøre en sak om meg. ASFALT selges i Rogaland på gata av personer med ruserfaring eller som er i en vanskelig livssituasjon, og når man kjøper bladet får selgeren halvparten av summen. Det er samme opplegg som =Oslo i Oslo og Megafon i Bergen for de som kjenner til det.

thumb_IMG_1897_1024

Så denne måneden har altså yours truly vært å finne i bladet. Og ikke nok med det, bildet av meg, hoppende glad fremfor veggen på bygget der vi bor, kom jo til og med på fremsiden av bladet. Jeg synes jo det var stas bare å få bli intervjuet i ett så spesielt blad, så det at jeg «made the cover» er jo intet annet enn kjempegøy!

thumb_IMG_2509_1024

thumb_IMG_2500_1024

I intervjuet snakket jeg om det vanlige; hva vi gjør i Dubai, hvorfor akkurat Dubai (ett spørsmål som jeg forsatt ikke kan svaret på!), og selvsagt litt om kropp og trening og sånt.

Jeg er jo meeeeget sent ute med å skrive om dette da, men vil likevel oppfordre dere som har anledning til det å kjøpe en kopi- det går til en kjempegod sak! Mamma og pappa har allerede kjøpt to kopier til meg- ett til meg, og ett til fotografen her i Dubai som tok bildene ;-)

thumb_IMG_2519_1024

Nå tar jeg kvelden!
Snaiks :-)

4 kommentarer om “Gatemagasinet ASFALT

  1. Litt random spørsmål; men tenker dere å bo «for ever» i Dubai? Eller tenker dere å flytte tilbake til Norge en dag? :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s