Playdate

Jeg holdt på å få hetesjokk da jeg gikk bort til Margrethe i Dubai Marina i dag. Ok, sjokk var kanskje å ta litt hardt i, men det var altså jækla varmt akkurat der og da. Jeg måtte akutt inn på en butikk for å kjøpe vann, og for å kjøle ned meg og Kaia i litt AC. Så det gjelder virkelig å passe på å nyte tiden ute før det blir for hett, og det er akkurat det jeg og Kaia har gjort med Jonas og Margrethe i dag.

img_4252

img_4251

img_4290

img_4288

img_4287

img_4282

img_4296

img_4320

På vei hjem begynte det å regne.

Dubai ass.

2 kommentarer om “Playdate

  1. Du skriver at det er hete der nå, og at det blir værre. Jeg og kjæresten har bestilt tur 4-14 juli. Hvordan er det der da?! Jeg elsker å sole meg og ligge på stranda, men er det overhode mulig? Blir badeferien byttet ut med dubai mall ferie? haha.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s