I go, you go

Jeg forsov meg til kunden jeg skulle møte klokken 9 i morges. Altså, tiden der Kaia sov til 8-9 draget ser ut til å være over, så det var fra hvilen sammen med Kaia senere at jeg forsov meg. Jeg hadde alarmen på, men lyden var så lav at den ikke vekket meg. Den var likevel høy nok til at den kom med i drømmen da. Drømmen som for øvrig handlet om at jeg og PT-Pia løp bakkeintervaller :-D

Anyways, etter kunden var det min tur til å trene, og Ian hang seg på. Etter litt overtalelse fikk jeg ham med på økten jeg gjorde i sist uke da jeg fikk så treningsverk at jeg knapt kunne sitte eller gå. Dette ble jo faktisk tredje gangen jeg gjorde samme opplegg, og man kan jo nesten spørre seg om hva som feiler meg liksom, men så er det jo ekstra godt når det er gjort da.

Kaia var våken, så vi satte i gang i skikkelig «I go, you go»- stil. Dvs mens jeg kjørte underholdt Ian Kaia, og vica versa. Og så pauset vi kun mens den andre jobbet, så vi var mildt sagt slitne begge to da vi var ferdige.

Her er altså oppskriften, dersom du også vil ha støle lår og rumpe ;-)

A1) 5 x 20 knebøy @ 50kg
B1) 5 x 20 utfall bakover @ 50kg
C1) 5 x 15 (+10 halve) hofteløft

Det ser pent og pyntelig ut på papir, men er mer slitsomt enn man skulle tro. Jeg ser alikevel ikke bort fra at jeg gjør samme greie en gang til eller to ;-)

Nå er jeg dødstrøtt og tar kvelden ass!
Snaiks :-)

11 kommentarer om “I go, you go

 1. Hei! Jeg bare lurer på noe :)
  Har lite peiling på trening selv, men får alltid høre at knærne ikke skal over tærne i knebøy, og det ser nesten litt ut som du har det på bildet her?
  Er det greit fordi du har såpass god teknikk og kontroll? Eller hvordan er det mener du? :)
  Blir veldig glad for svar, hilsen nybegynner :)

 2. Den skal absolutt prøves! 👏🏼👌🏽
  Når du kjørte alene hadde du 70sek pause imellom setene?:)

 3. Jeg gjorde den økta her om dagen, bare at jeg byttet ut hofteløft med rygghev. (hater/elsker hoftehev..) Det var ei skikklig gøy økt, så den må jeg nok gjøre et par ganger til altså :D

 4. Inger, du är fantastisk! Finns ingen som inspirerar mig så mkt som du gör! All din träning och att du ALLTID verkar så glad och positiv!

 5. Det der har vært beinøkta mi de siste ukene! I tillegg til wall sit og noen ganger calf raise hvis jeg orker helt på slutten. Hver gang ender jeg opp med å nesten ikke klare å gå ned trappa til utgangen til gymmet og de to dagene etterpå er alt helt krise når det kommer til å sette seg ned eller gå nedover, haha 😀 loves it!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s