TRENINGSDAGBOK UKE 17

Mandag 25. april
A1) 5 x 5 hang power clean & jerks @ 50kg
A2) 5 x 8 pullups
B1) 4 x 8 bulgarske split squat @ 50kg
B2) 4 x 10 enarms DB press @ 14kg
C1) 3 x 10 GHD ryggløft m/ ball @ 3kg
C2) 3 x 10 knees to elbow

Tirsdag 26. april
14 x 30/30 sek intervaller @ 17-18 km/t

Onsdag 27. april
A1) 4 x 3 oppvarmingskompleks @ 30kg
B1) 4 x 6 OHS @ 50kg
C1) 4 x 10 sumo markløft @ 90kg
D1) 150 wall balls @ 14lbs for time (9.30 min)

Torsdag 28. april
2 x 30 min gåtur

Fredag 29. april
Treningsfri

Lørdag 30. april
A1) 5 x 20 knebøy @ 50kg
B1) 5 x 20 alternerende utfall bakover @ 50kg
C1) 5 x 15 (+10 halve) hofteløft @ 80kg

Søndag 1. mai
12 stk 60/60 sek intervaller @ 15-17 km/t

IMG_2488

11 kommentarer om “TRENINGSDAGBOK UKE 17

 1. Hei! Må bare starte med å si at du er et fantastisk forbilde! Elsker å følge deg her og på snapchat. Håper virkelig at jeg blir en sånn mamma som det du er! <3 Det er fantastisk å se den kjærligheten du har for vakre Kaia!

  Jeg bare lurer på en ting. Hvis man har lyst til å få markerte muskler og forbrenne samtidig som å bli sterk, annbefaler du da mange repitisjoner eller få repitisjoner med tyngre vekter? Tenker typ enten 4-5 repitisjoner x 3 sett, eller mer 10-12 rep? Synes det er så vanskelig å vite hva jeg egentlig burde gjøre for å få de målene jeg ønsker haha..

  Og en annen ting, er det best å dele opp muskelgruppene for hver treningsøkt? At man feks en dag trener konsentrert rygg osv, eller er det effektivt med hele kroppen på en økt? Synes det er litt vanskelig det også da ukene mine ofte varier, og er ikke alltid jeg får trent like mye. Så noen ganger blir det liksom " hmm…. hvilken dag var det idag? var det rygg eller var det bryst?" også mister jeg helt kontrollen på hva jeg faktisk skal trene haha.

  Klem!

 2. Hei! Har du diastase etter svangerskapet? Jeg fikk en sønn rundt samme tid som deg, og har en liten cm diastase, men den er noe dyp. Merker at jeg er svakere i kjernen på grunn av dette, og har vært litt redd for å trene tungt i baseøvelsene og mageøvelsene. Har du gjort noen spesielle øvelser for å minske/fjerne diastasen? Tatt noen spesifikke hensyn post-graviditet? 😊

  1. Hei! Nei, heldigvis har seperasjonen gått tilbake veldig bra hos meg, tross at jeg egentlig ikke har gjort noe for det. Men det var visse øvelser jeg ikke gjorde rett etter fødselen fordi jeg følte de tok for mye i magen, f.eks pushups.

   Mammamage.se kan være verdt å sjekke ut dersom du tror du har diastase.

 3. Hei! Ett litt random spørsmål, men hvilke øretelefoner bruker du når du trener? :-)

  Tusen takk for all treningsglede og treningsinspirasjon du deler! Kjørte 5×20 knebøy, utfall og hipthrust økten din idag.. Phuh!

 4. Hallo hallo 😊
  Digger digger digger bloggen din…og snappen din! 😍😍😍 Kaia er så sykt søt!! Jeg har selv en sønn som akkurat har passert 7 mnd!!!!! Tiden går så umenneskelig fort!
  Og ja, rumpen min forsvant under graviditeten…så jeg har er veldig viktig spørsmål: hvordan i huleste får du god kontakt med rumpen når du gjør hofteløft?? Jeg sliter med dette. Noen ganger får jeg god kontakt og blir griselemster…andre ganger overtar fremside lår all jobb og jeg får virkelig ikke kontakt. Fremside lår overtar med en gang jeg prøver meg på litt «tyngre» vekter…altså over 40kg 😫😫😫🙄. Jeg bruker btw strikk under knær for å prøve å få bedre kontakt .

  Lene ❤️❤️

  1. Hei Lene! Jeg er som deg, og føler jeg ikke kjenner det like bra dersom belastningen blir for høy, så her om dagen senket jeg faktisk vekten på hofteløftene. Så det er vel mitt beste tips :-/ :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s