Dagens

Jeg har faktisk ikke trent på SHP hele uken før i dag, så jeg gledet meg til å løfte noe tungt igjen. Men da jeg kom til gymmet hadde jeg ikke peiling på hva jeg skulle finne på. Jeg følger jo ikke noe program, men har som regel en liten ide i hodet om hva jeg skal gjøre, bare ikke i dag. Så økten ble til underveis, og det ble jo ok til slutt. Verken hard eller lang (twss?!?), men bra likevel. Særlig siden 60 kilos frivendingene føltes lettere enn på lenge- derav dansingen ;-)

A1) 6 x 3 clean @ 60kg
B1) 4 x 10 staggered stance RDL @ 60kg
B2) 4 x 8 single arm KB press @ 16kg
C1) 3 x 6+6+6 lateral lunge komplex @ 2 x 10kg
C2) 3 x 20 pushups

2 kommentarer om “Dagens

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s