Jeg fatter ikke

..hvordan alle de relativt nybakte mødrene jeg følger på Instagram klarer å løpe så føkkings langt når de er ute på joggetur med vogn! De rapporterer jo om løpeturer på langt over en time, og tilbakelegger opp til 2 mil (!!!) liksom. Mens jeg i skrivende stund ligger på sofaen og føler meg ganske tilfreds med å ha løpt 30 minutter i kveld. Og da hvilte jeg 10 minutter etter de første 20 med løping :-D  

En ting er at Kaia ikke akkurat overøser meg med god tålmodighet når hun er våken i vogna, men selv om hun hadde giddet å sitte der i timesvis uten å klage, tror jeg jammen ikke jeg hadde holdt ut særlig mye lengre ass. Så, kudos og hatten av til de som orker! 

Når det er sagt var det jo så deilig å løpe i kveld at jeg tok meg selv i å tenke at jeg burde gjøre det hver kveld. Vi får se hvor lenge den planen varer ;-)

14 kommentarer om “Jeg fatter ikke

 1. Hei Inger!
  Sønnen mi ville ikke være lenge i vogna si hvis han så på meg, men da jeg kjøpte mountain buggy løpevogn ( f.eks) og han ble sat i klapvognen så han så verden ( og ikke på meg) blir han så happy hver gang vi går tur eller bare når han ser vogna si.
  Så kan anbefale det :-)
  Nå vet jeg jo ikke hvilken vei Kaia sitter i vogna si.
  Ha en fin kveld
  Du er tøff sOm løper i den varme :-)

 2. Oh Inger!
  Kaia is such a beautiful girl. I do enjoy watching your snapchatvideo’s. Since I don’t speak Norwegian, it’s hard to understand everything, but I try! Haha! I love the blog (pics etc) and I love your workouts!!

 3. Selv om de skriver de på insta så betyr det jo ikke at det har skjedd ;-)
  Jeg er imponert over dine 30 minutt i Dubai-varme ass!

 4. Selv har jeg alltid lagt løping til sovetid da det har funket best. Mini har hatt lite tålmodighet om han ikke har vært trøtt..

  1. Ja, det er egentlig det som er det beste, men det er som regel for varmt ute når hun sover! I stedet løper jeg oftest en time før leggetid, noe som egentlig er den værste tiden omtrent!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s