Beach clubbing day 2

Vi har hatt nok en nydelig dag på stranden, og det som nesten er bedre enn det faktum at vi får boltre oss på digge solsenger i vakre omgivelser, er at været har gjort at vi i tillegg kan nyte å ligge i solen. Temperaturen og luftfuktigheten kan jo nemlig blir ekkelt høy på disse tider, men til nå har det vært over all forventning. Faktisk har jeg ikke svettet mer denne helgen enn jeg gjorde da vi var på stranden i vinterferien omtrent, og det er ganske imponerende til juni å være. Måtte det vare lenge :-)

God natt partypeople
I’m signing out!

4 kommentarer om “Beach clubbing day 2

  1. Hei Inger :) har ikke noe med innlegget å gjøre :p lurer på om Kaia har begynt å få tenner? Vi har en datter som er 2 uker yngre enn deres, hun har nettopp fått sin første tann :O

  2. Hei Inger! :D Kjempegøy å følge deg både på bloggen, snap og instagram! Jeg har vært i Dubai tidligere, og MÅ tilbake. Vurdere begynnelsen av august pga lite tid med ferie senere, og ville høre med Dubai-eksperten om det er mulig å leve der da? :D med tanke på temperaturen! Vet at det er varmt, men er det helt uutholdelig å være på stranden feks?

    1. Oh, det er jo temmelig hett og klamt da ja, men om det er for varmt er jo så vanskelig å svare på. Vi har jo alltid klart oss liksom. Det går an å sole seg, men det er langt fra så digg som det pleier å være!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s